Remington IPL Pro ( yüz ve vücut)

YaKaMoZz-z

❤️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
18.448
Puanlar
498
kızlar 1.5 ay önce aldım bu cihazı dün gece kullandım çok pratik!
Etkisini tek tek paylaşıcam merak edenler için

Bu Yüzden konu açtım canım olumlu olumsuz herşeyi belirtmek için

Bugün 4. Gün hiç bi değişiklik yok o_O
Beklemedeyim...

Ne zaman dökülüyor acaba Tüyler lazer yaptıktan sonra?

12 gün olmuş cihazı kullanalı
Koltuk altı Bayağı döküldü
Diğer yerlerde çok fazla bi fark yok

Eveeet sonucları almaya başladım Tüyler biraz döküldü bu akşam ikinci seansımı yapıcam

Dün gece ikinci seansımı Yaptım
Bacak ve koltuk altını 5 te yapıyorum
Genital 3
Diğer seansta genitalede 5 te yapıcam alıştım sanki acısına

Ikinci seansımı yaparken bacakları traş makinasıyla genital bölgeyi jilet ile Alıp lazeri kullandım
Normalde jilet sonrası batma ve kaşıntı olur bu kez olmadı galiba jiletten hemen sonra daha etkili
Her detayı burda paylaşıcam olurda birileri merak ederse az çok bilgilendirmek isterim tecrübelerimle... :KK51:

Evet değişimlerden bahsedeyim
Koltuk altı yüzde 70 döküldü
Genital üst bölüm yüzde 50 döküldü
Altta değişiklik farketmedim
Bacak yüzde 30 diyeyim

Slm günlükcüm
20 Şubat ta 3. seansımı yaptım henüz bir ay oldu çok çok çok memnunum okuyan varsa şimdiden Şiddetle tavsiye ediyorum

Lazer tüm vücut iki milyardan başlıyor bu cihaz daha mantıklı o zaman.

Ben de bu cihazdan aldım ve 2 gün önce bacaklarıma uyguladım. Sanki işe yarayacakmış gibi. Gerçekten çok fazla derecede kıl problemi olan biriyim. Yurtdışında yaşıyorum, burada ağdacı bulmak Türkiye'deki gibi kolay ve uygun fiyatlı degil. Aynı derecede lazer epilasyon yerleri de çok pahallı. O yüzden Reminghton ipl 6750 aldım kendime. Umarım bu işe yarar. Herhangi bir gelişme olduğunda yazacağım.
Bu arada bu ürünü türk parasıyla 750tlye aldım. Baya uygundu.

Bende Me Elos ve Remington arasında kaldım.O yüzden alamadım bi türlü . 750 Tl ye çok iyi almışınız, remington 6750 1200 Tl Türkiye de ve stoklarda yok.sınırsız atış olması cezbedici geliyor. Hala kararsızım.

remnigton 6750 sınırsız ıpl atışı olan cihazı aldım tek sıkıntısı 4saniyede bir atış yapıyor küçük bölgelerde problem değil ama bacaklarıma uygularken çok sıkıntı oluyor seans uzadıkça makine ısınıyor,ısındıkça sanki atışı dahada şiddetli oluyor etkisini görüyorum tabiki ama atış hızıda önemliymiş..

Back