Lazer Epilasyon Remington IPL 5000 Lazer Epilasyon Aleti

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
298
İzmir
Kızlar az önce bir yerde remington düzleştirici aldım..Ve evde lazer yapabileceğimiz bir ürüne rastladım yine remingtonun..
Bu ürünü kullananlar var mı? Varsa yorumları alalım buraya..
Çok kullanışlı bir ürüne benziyor..Tanıtımını paylaşıyorum..

Eki Görüntüle 313385 Eki Görüntüle 313386

REMINGTON IPL 5000 LAZER EPİLASYON ALETİ
REMINGTON I-LIGHT TEKNOLOJİLİ LAZERSİZ TÜY DÖKÜCÜ EPİLASYON ALETİ

ARTIK TÜYLERİNİZDEN TAMAMEN KURTULMAK ÇOK ÇOK KOLAY. I-LIGHT TEKNOLOJİSİ İLE CİLDİNİZE HİÇBİR ZARAR VERMEDEN DİREKT OLARAK TÜYLERİN İÇİNDE BULUNAN RENK PİGMENTLERİNİ ETKİSİZ HALE GETİRİP TÜYLERİNİZE VEDA EDECEKSİNİZ.

YENİ I-LIGHT TEKNOLOJİSİ (SİHİRLİ IŞIK) SAYESİNDE TÜYLERİN İÇERDİĞİ MELANİN PİGMENTİNE AŞIRI ENERJİ YÜKLENEREK TÜYLERİN SONUNU GETİRMEKTEDİR. ÜSTELİK İLK KULLANIMDA ETKİYİ GÖRECEKSİNİZ.

ÜSTELİK EPİLASYON DEVİ REMINGTONDAN.

ÜRÜN İÇERİSİNDE 3 AMPUL MEVCUTTUR. HER BİR AMPUL ÖMRÜ 1500 FLAŞ'TIR. ( ortalama 1 FLAŞ 1 kişi için yeterlidir. )

Ürün kullanım detaylarını içeren kullanma kılavuzu ve kullanıcı kitapçığı ve Kolay Kullanım DVD si ile birlikte satılmaktadır.
Acısız
Ürününüzün etkili olabilmesi için düzenli seanslarla düzenli olarak kullanımı gereklidir.

Ayar Seçimi
Geniş alanlar için MULTI - FLAŞ
Nokta uygulama için NOKTA FLAŞ
Kalıcı tüy alımı ( 3 aya kadar )
Hızlı etkin
i-LIGHT geniş bölgeler için çoklu, nokta uygulamalar için tek flaş modu olan piyasadaki tek üründür.
Güvenli, Rahat
2 yıl garantili
Kablolu
Işık yoğunluğu, ayar seçimi ve ampul ömrü göstergesi

Işık bazlı tüy alım sistemi - profesyonel
Hızlı ve acısız tüy alımı, sonsuza dek pürüzsüz cilt
Dermotik olarak test edilmiş
Hem bay hem de bayan için güvenli ve etkin
Soğutma sistemi bulunan güç ünitesi
Lamba kartuşu bulunan el ünitesi
UV korumalı flaş pencere
Hızlı atış: her 2 saniyede bir flaş

ARTIK I-LIGHT DÖNEMİ…. IPL(Intense Pulsed Light) Teknolojisi
LAZERDEN DAHA ETKİLİ OLDUĞU KANITLANMIŞTIR.

YENİ I-LIGHT TEKNOLOJİSİ (SİHİRLİ IŞIK) SAYESİNDE TÜYLERİN İÇERDİĞİ MELANİN PİGMENTİNE AŞIRI ENERJİ YÜKLENEREK TÜYLERİN SONUNU GETİRMEKTEDİR. ÜSTELİK İLK KULLANIMDA ETKİYİ GÖRECEKSİNİZ.

Sürekli ağda, epilatör, jilet kullanmaktan sıkıldıysanız ve tüyleriniz için kalıcı çözüm arıyorsanız Avrupa’nın lider markası REMINGTON'DAN I-LIGHT TÜY DÖKÜCÜ tam size göre. Yüksek maliyetli lazer epilasyon salonlarına harika bir alternatif olan bu ürün artık Türkiye’de.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ:
· ARTIK TÜYLERİNİZDEN TAMAMEN KURTULMAK ÇOK ÇOK KOLAY. I-LIGHT TEKNOLOJİSİ İLE CİLDİNİZE HİÇBİR ZARAR VERMEDEN DİREKT OLARAK TÜYLERİN İÇİNDE BULUNAN RENK PİGMENTLERİNİ ETKİSİZ HALE GETİRİP TÜYLERİNİZE VEDA EDECEKSİNİZ.

· Evde kullanım için tasarlanmıştır.

4.ADIM DA TÜYLERE VEDA ETMEK MÜMKÜN
1.ADIM : Tüylerinizi traş edin
2.ADIM : I-Light aletinizi kullanın / 7 -14 gün içerisinde tüyler kendiliğinden düşecektir.
3. ADIM : Yeniden uzamaya başlayan tüylerinize uygulayın
4. ADIM : Artık %60 (İLK UYGULAMADA BİLE..) tüylerinizden kurtulduğunuzu göreceksiniz (Tüylerin kalınlığına, rengine, ten rengine göre bu işlemi en fazla 6 kere tekrarlamanız gerekmektedir. 12 hafta sonunda tüm tüylerinizde %97 azalma olduğunu göreceksiniz)

· Acısız
· Ürünüzün etkili olabilmesi için düzenli seanslarla düzenli olarak kullanımı gereklidir.
· Ürün kullanım detaylarını içeren kullanma kılavuzu ve kullanıcı kitapçığı ve Kolay Kullanım DVD si ile de uygun değildir.
· Erkekler ve Kadınların kullanımına uygundur.birlikte satılmaktadır.
· Açık renkli ciltler için uygundur. Afrika kökenli,zenci veya çok koyu renkli ciltler için uygun değildir. Beyaz tüyler için

SIK SORULAN SORULAR

SORU: Ürünü kimler kullanabilir?
CEVAP: i-LIGHT her cilt tipi için uygun değildir! Ürünü açık renkli cilde sahip kişiler koyu renkli kıllarını azaltmak ve yok etmek için kullanabilirler. Ürün, çok koyu renkli cilde sahip (Afrika kökenli) kişilerde kullanılmamalıdır.

SORU: i-LIGHT'ı diğer tüy dökme ve yoketme metodlarından farklı ve avantajlı kılan nedir?
CEVAP: i-LIGHT hızlı, acısız, yoğun etkili, ışık bazlı tüy temizleme sistemidir. Evinizin konforundan vazgeçmeden, güvenli bir şekilde profesyonel sonuçlar almanızı sağlar ve ultra ipeksi pürüzsüzlük hissi 12 haftaya kadar etkisini korur.

SORU: Bu ürün gerçekten işe yarıyor mu?
CEVAP: Geniş bölgeleri hedef almak tüylerin temizlenmesini hızlandırsa da klinik testler, i light'ın tek bir uygulamada %89 daha etkili olduğunu göstermiştir.Remington IPL5000 i-LIGHT, yoğunlaşmış ışın teknolojisini kullanarak tüyleri temizler ve büyümelerini engeller. Ciltte herhangi bir tahrişe yol açmadığı için lazer ve ağdadan çok daha konforludur.

SORU: Uygulama sonrası yapılması gerekenler nelerdir?
CEVAP:
Uygulamadan sonra cildi temiz ve kuru tutunuz
Uygulamadan sonra 24 saat boyunca güneşe çıkmayın
Uygulamadan sonra 24 saat boyunca yüzmeyin, sıcak banyo - duş yapmayın, buhar banyosu sauna hamam girmeyin
Uygulamadan sonra 24 saat boyunca cildin temas halinde bulunacağı herhangi bir spor yapmayınız.
Uygulamadan sonra 2 hafta boyunca cildi SPF30 koruma faktörlü bir kremle koruyunuz.
Cildin nemli kalması için bol su içiniz.

GENEL OLARAK LAZER İÇİN ÖNERİLEN GÜVENLİK UYARILARI BU ÜRÜN İÇİNDE GEÇERLİDİR.

Bende gecen katalogta bir markanin lazer epilatörünü gördüm fiyati 50€ydu ilgimi cekti bunun fiyati nedir? Almayi düsünüyordum aslinda ama yakin bir zamanda degil. Iyice bir arastirmak istiyorum.

Yabancı sitemiydi? Eğer öyleyse evet fiyatları düşük ama kargo gümrük falan derken çok pahalıya geliyor:26:
Ben gg de gördüm, sonra nette gördüm değişik fiyatları var..en uygunu benim gördüğümdü sanırım..
Hiç kullanan yok mu acaba:26:
Fiyatı 700 civarıydı...Bir de remington olunca, paylaşayım dedim..Ama kullanan ve bilgi verecek olan yok galiba

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ben yurt disinda yasiyorum henüz yazin evlenip TRye gelicem :)
700TL cokmus ya :S
Bilen biri olsada bizi yönlendirse iyi olurdu. :44:

Evet ben yurt disinda yasiyorum henüz yazin evlenip TRye gelicem :)
700TL cokmus ya :S
Bilen biri olsada bizi yönlendirse iyi olurdu. :44:

Yurt dışında yaşıyorsan oradan al tabi canım..Fiyatları çok farklı çünkü..Ama tr de yaşayıp yurt dışından almak mantıksız..nerden baksan ürünün 2-3 katı kargo masrafı tutuyor
Evet bilen birileri bilgi verse iyi olur..
Ben remingtona güveniyorum..Ama bu lazer güzellik merkezlerindeki lazerle aynı etkide mi mesela?
Nasıl bir sonuç verir?
Yüze uygulanır mı? v.s v.s..
Sırf denemek için verilebilebilecek bir para değil 700 lira:26:

Evet haklisin :)

Benim remingtion'dan normal bir epilatörüm var.
Daha iyi markalar var aslinda normal epiltör konusunda.

Ama lazer epilatör hakkinda hic bir bilgim yok iste.

Kesinlikle sirf denemek icin cok pahali.

Ama kesin sonuc elde ediliyor mu onu cok merak ediyorum.
Ufak bir bölge icin kullanmayi düsünüyorum cünkü.
Tabi deneyimsiz olanlar icin tehlikeli olabilir diye düsünüyorum.

:44::44::44:

remington ıpl 5000 i bir sene önce aldım.bir senedir koltukaltına kullanıyorum %70 oranında kurtuldum tüylerden.işe yaramıyor diyemem ama...tanıtımda yazdığı gibi 4 ayda %90bittiği falan yok.bacak ve kol gibi yüzeyi geniş yerlerde kullanılması imkansız...ampülü çok çabuk bitiyor ozman.yüze ve genital bölgeye uygulanmıyor.

ıpl 6000 65 000 flaşlık olanını aldım 900 liraya 10 gün falan oldu iki kez yaptım tüylerde dökülme falan hiçbişey olduğu yok bi kez daha kullanıcam bi hafta geçsin yinede dökülmezse artık iade talep edicem kabul etmezlersede elimden çekicekleri var

Merhaba bende bu üründen kullandım ve memnun kaldım kullanımı ile ilgili bir yanlışlık yapıyorsunuz sanırsam bu konuda yetkili servisten bilgi alırsanız sonuç alabilirsiniz...

Remington 6000f ıpl lazer cihazı aldım.sitesindeki videoyu izledim ve bacaklarımı traş yaparak lazer cihazını tarifine uygun kullandım.bugun 3. Gun.tuyler sert sert cıkmaya basladı üstelik kaşınıyor.bu çıkan tüylerin çıkarak döküleceği yazıyor kitapçığında.kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum.sonuç aldınız mı?tüyler gidiyor mu?şimdi çekip bakıyorum tüyler küklü gibi görünüyor.tavsiye yada yorumlarınızı bekliyorum.ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim..

Merhaba bende bu üründen kullandım ve memnun kaldım kullanımı ile ilgili bir yanlışlık yapıyorsunuz sanırsam bu konuda yetkili servisten bilgi alırsanız sonuç alabilirsiniz...

Merhaba bende aldım aldığım kişiler traş ettikten 2 gün sonra kullanılacak lazer dediler doğru mu ? ben kuaförde jiletledikten hemen sonra yaptırıyordum, bu biraz garip geldi? Siz nasıl kullandınız?

Merhaba bende aldım aldığım kişiler traş ettikten 2 gün sonra kullanılacak lazer dediler doğru mu ? ben kuaförde jiletledikten hemen sonra yaptırıyordum, bu biraz garip geldi? Siz nasıl kullandınız?

Ben traş yapıp kullandım ama sonuç alamadım.tuyler sert sert cıktı ve dökülme oldumu farkedemiyorum.eşimin omuzlarında denedik 10 gun sonra 3-4 milim uzayıp %50 si döküldü diyebilirim.sanırım jilet yapıp 2 gun sonra kullanmak daha mantıklı olacak.sonuç alan arkadaşlardan yorum istesek cok şey mi isteriz.bizlerle paylaşımda bulunsalar..

Merhaba bende bu makinelerden almayi düşünüyorum arastirma asamasindayim bunlardan alip da memnun olan var mi yada gerçekten yüzde seksene doksana yakin bi azalma oluyor mu yardimci olursaniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…