remington ep 6030 epilasyon cihazı

aniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
218
1
66
Nevşehir
öncelikle merhaba, ben yeni üyeyim ben bu cihazı almayı düşünüyorum,ister şarjlı ister kablolu kullanılıyormuş,42 cımbız sayısı var,traş başlığı birde hassa bölgeler için 12 cımbızlı başlığı var benim çok hoşuma gitti.şimdiki braun un 5 sendedir kullanıyorum ama kıllarımı kırıyor ve aldıktan 2 gün sonra çıkmaya başlıyo sinir oluyorumremingtonu kullanan var mı bide nerde bulabilirim nevşehir'de yaşıyorum mağazalarda görmedim hiç.

remingtonun fön makinesi kullanıyoruz kaç sene önce 149 liraya almıştık.geçenlerde bozuldu .ablam her malını hor kullanır. tamirci yaa nasıl bozuldu .çok kalite marka , hor kullanılmış demişti.
epilatörü bilmem ama remington kaliteli bir marka o kesin ...

doğru etrafımdaki kişilerde braunu önermiyor .philipsi tavsiye ediyorlar

teşekkürler ama işte dediğim gibi inşallah bulurum nevşehirde. netten sipariş hiç vermedim kredi kartı da kullanmıyoruz ama olsa bile güvenemiyorum sipariş işine.:44:

media mrkt var mı sizin orada ? ablam forum avmdeki media mrkt almıştı çünkü..
bu markaya elektronikçiler de bulursun gibime geliyor . mağazalarda falan genelde philipsle , broun yada bazı benim bilmediğim markalar var

yok media mrkt burda evet philips braun ve rowenta oluyor heryerde.evet olmazsa şehrin her elektronik eşya satan dükkanına gircem.teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…