Saç Şekillendiriciler Remington düzleştirici konusunda yardımınıza ihtiyacım var.

minnotar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
175
1
96
36
Kocaeli
Düzleştirici alacağım ve Remington olmasına karar verdim.Yalnız 3 model arasında gidip geliyorum ve bir türlü bir karara varamıyorum 9500,6600,6500 daha da fazlaydı ama en azından 3 seçeneğe indirebildim.Burada ki yorumları neredeyse her gün okuyorum bir gün diyorum tamam 9500 pearl alacağım sonra aklım 6600 e gidiyor 6500 ü de eleyemiyorum.Sanki ölüm kalım meselesi çok dert etmiş durumdayım ve bir an önce karar verip ulaşmak istiyorum düzleştiricime.Yardımcı olursanız karar vermem de çok minnettar olacağım kızlar.Lütfen yorum yapmadan geçmeyiniz olur mu.

dediğin markayı kullanmadım ama braun ve philips kullandım bnce bukadar karasz olmana gerek yok iyon miyon diyosa hiç aklın karışmasın bi espirsi yok deerecesi iyi olsun bide tabanı çok vasat olmasın bütçene uygun olanı al derim.

Sağol canım,annem de yeter artık kaç gündür araştırıyorsun alt tarafı bir düzleştirici alacaksın karar ver artık diyor.Aslında 9500 e daha yakınım sanırım plakaları inci özlerinden oluşuyormuş,saça zarar vermiyor ve parlatıyormuş.Diğerleri ile bukle de yapabildiğin için kararsız kaldım.9500 ile de bukle yapılabiliyorsa çok da düşünmeme gerek yok aslında.6500 ün yanında saç yapımı ile ilgili cd verilmesi de cazip gelmiyor değil ama sonuçta netten videolarada bakabilirim.

valla bende düzleştirici arıyorum senin gibi. Bende S6500'e yakınım..ama bu modeli kullananlar daha iyi yardımcı olur bize herhalde galiba sanırsam:):)

Markası Remington olsun da modeli ne olursa olsun canım fark etmez. İnan çok memnun kalırsın. Ben dört senedir Remington düzleştirici kullanıyorum çok memnunum. Çok rahat bukle de yapılıyor ayrıca.

remington sleek & curl s6500 tek geçerim
hem harika düzleştiriyor hem de harika dalgalar yapıyor
ion özelliği olan düzleştiricilerden çok daha iyi
iondan ziyade plakalar önemli düzleştirici de

Tek ürünle 6 farklı şekil sağlayan özel yuvarlak kenarlı, ince tasarım düzleştirici
Ürünle birlikte özel DVD : Bukle sırları
Gelişmiş seramik kaplama:
- 2x daha yumuşak kayan plakalar( Standart seramik plakalara göre)
- 3x daha uzun ömürlü ( Standart seramik plakalara göre)
Dijital gösterge 150ºC-230ºC
Lcd kilidi ve Turbo ısınma
Hızlı şekillendirme için 15 saniyede ısınma
110mm ekstra uzun, esnek plaklar
Plaka kilidi
60 dakika sonra otomatik kapanma
Dönebilen kablo
Saklama çantası

Eklentiler

• $Remington-S6500-Sleek-amp-Curl-Sac-Duzlestirici__63774503_0.jpg
    8,8 KB · Görüntüleme: 637
Canım annem 6500 sleek & curl kullanıyor çok memnun.
Bende de s 9950 var , bende çok memnunum, ama benimkiyle bukleler 6600 da çıkanlar gbi olmuyor.

Son düzenleme:
Canım annem 6500 sleek & curl kullanıyor çok memnun.
Bende de s 9950 var , bende çok memnunum, ama benimkiyle bukleler 6600 da çıkanlar gbi olmuyor.

Merhaba..Bir şey sorabilir miyim? Bende s6500 almak istiyorum. Annen hem düzleştirmesinden, hem de buklesinden memnun mu? Bir de s6500 ile ilgili burada birkaç yorum gördüm, çok ısınıyor, tutmakta zorlanıyoruz diye yazmışlardı. Doğru mu peki?

merhaba kızlar.. uzun zamandır yapılan araştırmalarım ve burada okuduğum yorumlar sonucunda dün remington s6500 aldım:):) eve gider gitmez de denedim gerçekten çok güzel düzleştirdi..hatta şöyle söyleyeyim normalde akşamları saçımı düzleştirdiğimde sabahları hep saçım bozulmuş olarak uyanıyordum ama bu sabah uyandığımda saçlarım bozulmamıştı hiç ancak henüz bukle yapmadım saçlarıma onu denediğimde de burdan sizinle paylaşırım. ama düzleştirmesinden memnun kaldığımı söyleyebilirim..:) umarım düzleştirici alacaklar için yardımcı olur söylediklerim..

Remington iyi bir marka olabilir ama bozulunca at çöpe.Benim de vardı bozuldu.Bunların parçaları yok diye geri gönderdiler.Alacak kişiler buna dikkat etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…