• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Remington 6750 mucizesi

Arkadaslar bu konuyla alakali cok fazla ozel mesaj alan biri olarak bu konuyu acma geregi duydum. Deneyimlerimi sizlerle paylasayim. Cihazı alali 7 hafta oldu agdaya alismis biri olarak jilet yapmakta baslarda zorlandim fakat 4. Haftanin(2.seansin) sonunda tuylerim o kadar azaldi ki sonuca inanamadim. Açıkçası ben cok umitsizdim çünkü kızılım ve tuylerim sarı ve kizil arasiydi. Suan cok rahatım 3. Seansimi bazi aksiliklerden yapamadım, 3. Seanstan sonra neler olur bilemiyorum eminim cok daha azalacaktır. Eşimde de uyguladik erkeklerde daha etkili olduğunu soyleyebilirim 1. Seansta etkisini gorduk. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
Peki biyiklarida jiletlemi aliyoeuz yapmadan once

Peki biyiklarida jiletlemi aliyoeuz yapmadan once
Ben annemin biyiklarina uyguluyorum kendimin ki cok sari oldugundan gormuyor malesef. Lazer uygulamadan once kas makasiyla kesiyorum kisaltiyorum ki (artik bitti sayilir) sonra uyguluyorum jilet vurmayi pek onermiyorum acikcasi

Mrb, cihazı yeni aldım her seansta jiletleyecek miyiz, seans öncesi hiç kıl olmamalı mı

Arkadaslar bu konuyla alakali cok fazla ozel mesaj alan biri olarak bu konuyu acma geregi duydum. Deneyimlerimi sizlerle paylasayim. Cihazı alali 7 hafta oldu agdaya alismis biri olarak jilet yapmakta baslarda zorlandim fakat 4. Haftanin(2.seansin) sonunda tuylerim o kadar azaldi ki sonuca inanamadim. Açıkçası ben cok umitsizdim çünkü kızılım ve tuylerim sarı ve kizil arasiydi. Suan cok rahatım 3. Seansimi bazi aksiliklerden yapamadım, 3. Seanstan sonra neler olur bilemiyorum eminim cok daha azalacaktır. Eşimde de uyguladik erkeklerde daha etkili olduğunu soyleyebilirim 1. Seansta etkisini gorduk. Sorularınız varsa cevaplayabilirim.
merhaba, acaba şu anki durum nedir? ben de aldım, ancak jiletleme kısmını anlayamadım. mesela kolumdaki tüyleri de mi jiletle kısaltmam gerekecek?
teşekkürler.

merhaba, acaba şu anki durum nedir? ben de aldım, ancak jiletleme kısmını anlayamadım. mesela kolumdaki tüyleri de mi jiletle kısaltmam gerekecek?
teşekkürler.
Eger agdayla yapıyorsanız agdayı yaptıktan 2 3 hafta sonrada lazerleyebilirsiniz ben suan hamile olduğumdan dolayı bırakmak zorunda kaldım zaten son zamanlar üşeniyordum yapmaya çok uzun sürüyor :)

Merhabalar bende yeni aldım cihazı ama acıya cok dayanıksızım. Topikal krem aldım genitalde kullanabilmek için. Siz bu şekilde hiç denedinizmi acaba?

Back