Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben remingtonun baska bir urununu kullaniyorum ve evet her seans oncesinde killari kisaltmak zorundasiniz.Mrblar, remington evde lazer cihazı yeni aldım, kullanım öncesi jilet yaptım her seans öncesinde jilete devam mı edeceğim kullananlar yardımcı olabilir mi??
Evet jilet yaptım ama bazı yerlerini tam alamadığım için cihaz aynasına yapıştı alkolle çıkarmaya çalıştım, demek istediğim jiletle pürüzsüz hale mi gelmeli en ufak tüy olmayacak değil niBen remingtonun baska bir urununu kullaniyorum ve evet her seans oncesinde killari kisaltmak zorundasiniz.
Yoksa baslikta killardan olusan yanmalar, yapismalar olusuyor, baslik degistirmek maliyetli bir durum, verim elde etmek icin jiletlemeyi oneriyorlar.
Alkol dogru bir tercih mi bilmiyorum. Ben cene ve yuz bolgeme jilet vurmayacagimdan basligi direkt olarak uygulayinca aynen oyle yapisti ve ben cikaramadim.Evet jilet yaptım ama bazı yerlerini tam alamadığım için cihaz aynasına yapıştı alkolle çıkarmaya çalıştım, demek istediğim jiletle pürüzsüz hale mi gelmeli en ufak tüy olmayacak değil ni
Makinami alali cok oluyor, kilavuzunda ne yazdigini hatirlamiyorum. Kendimce alkolun negatif etkisi olacagini dusundum, yaziyorsa dogru bir sey yapmissinizdir.Alkol kullanım kılavuzunda yazıyor temizlemek için, kıllar yapışınca cihazı bozmuyor mu devam edebildiniz mi atış yapabilmeye, azıcık da kıl kalsa yapışacak demek ki ekrana, azalma oldu mu sizde.
Agri ve aci esigim yuksektir bu aralar kullanirken makinanin kendisi isiniyor. Tutmakta zorlaniyorum, ara vererek yapiyorum. En sonda degil dereceyi 4te kullaniyorum.Bir de bölge jiletle temizlendiği için kılsız kalınca atış yaptım hiç acıma olmadı sanki yanmadı gibi hissediyorum 5te yaptım üstelik anlamadım