Cilt Bakımı Ürünleri Remergent ürünlerini kullananlar....

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
P

paprikaa

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi paprikaa
Remergent ürünlerini kullananlar yorumlarınızı alabilirmiyim. Ben 25 yaşındayım ve bu ürünlerden herhangi birini almak istiyorum. DNA Repair Formula var. İşte buna benzer bi kaç ürün daha var. Ben Mircocirculation eye therapy'sini göz altı morluğu için kullanıyorum ve memnunum. Acaba diğer ürünlerini kullananlar yorumlarınız nedir?

• Konu Sahibi paprikaa
Ben DNA repair formula kullanmıştım. Yüksek koruma faktörlü olduğu için tercih etmiştim. Yaz döneminde tekrar alıcam

• Konu Sahibi paprikaa
Peki kaç yaşındasın ve bu ürün kaç yaşındakiler için uygun? Cildinde gözlemlediğin değişiklikler ne oldu? Biraz anlatırmısın? Ben anneme DNA repair formulayı almak istiyorumda annem 45 yaşında.. ürün ona iyi gelirmi bilmiyorum

• Konu Sahibi paprikaa
ben dna repair formula kullandım 1 kutu anca kullanabildim ancak bayağı bi pahalı olduğu için 2.kutuyu almadım.Belki benim cildim sorunlu olduğu içindir ancak mucizede beklememek lazım ,tekrar alırmısın deseniz bi daha alıp kullanmam

• Konu Sahibi paprikaa
Peki kaç yaşındasın ve bu ürün kaç yaşındakiler için uygun? Cildinde gözlemlediğin değişiklikler ne oldu? Biraz anlatırmısın? Ben anneme DNA repair formulayı almak istiyorumda annem 45 yaşında.. ürün ona iyi gelirmi bilmiyorum

40 yaşındayım. Cildimde akut bir değişiklik olmadı. Açıkçası böyle bir beklentimde yoktu. Cildim çok şükür ki iyi durumda ve bunu korumaya çalışıyorum. DNA repair formulayı gündüz kremi olarak kullandım, beraberinde dermalogica nın age smart serisinin gece kremlerini kullanıyorum. Annen için uygun bir ürün bence.

• Konu Sahibi paprikaa
Remergent ürünlerini bende kullandım uzun süre, gerçekten çok faydalı

X