ben aldım, bugün elime geçti ve akşam yemekten 1 saat sonra kullanmaya başladım. ben kollarım için istiyordum zaten, diğer bölgelerimi çalıştırsam da spor yapsam da gidiyor ama kollara çözüm bulamadım. evde promosyondan aldığım niveanın sıkılaştırıcı kremi vardı(yarısı) onu kollarıma uygulayım relaxtone u kullandım 10 ar dakika. yarım saat sonra tekrar kullandım yine 10 ar dakika. ilk aldığım için heves var tabi kaydirigubbakcemile2 .şimdi kollarımın alt kısmı acayip acıyor hatta spor yapınca ağrır ya onun gibi ağrısı var. ya çok kullandım ondan oldu ya da gerçekten iyi etkisi var. daha bugün ilk kullandım.bakalım umarım kullandığıma değer. çok fazla siteyi takip edemiyorum ama fırsat bulunca mutlaka girip gelişmeleri yazarım sizlere opuyorumnanaktan
relaxtone hakkında o kadar çok araştırma yaptım ki satan siteler harici hiçbir bilgi bulamadım sonunda sipariş verip aldım alt komşum 130 civarı para vermiş ben 79 a aldım aynısı 6 gündür kullanıyorum
kesinlikle çok etkili ama çok acıtıyor bu kadar tahmin etmemiştim 10 dk civarı kullanabiliyorsunuz aynı bölgeye daha fazla dayanamıyorsunuz yanma hissi bıraktıktan sonrada devam ediyor ama deriniz derinizin altı morarmış gibi ağrıyor ilk yaptığınızda daha belirgin ama giderek bu his azalıyor göbeğim ve basen kısmıma yapıyorum sıkılaştırdığına emınım ben bu aleti çok sevdim sonuçları yazmaya devam edeceğim tedirgin olarak aldım ama şimdi iyikide almışım
birde şu var ki yemekten 1 saat sonra kullanın diyor relax tone kullandığım günden beri ishalim
bir haftadır bacaklarımda ve göbeğimde kullanıyorum.Sanki göbekte sıkılaşma varr.Bacaklarıma çok dikkatli bakmadım selülitlerde azalma varmı diye..
geçen hafta teknosada 35 TL'ye gördüm.Şaşırdım
kilo verdiriyor mu? ve kol bölgesinde sonuç alan oldu mu acaba?
ben yazayım 3 hafta oluyor kullanalı evet çok etkili bir alet hatta burada bir kaç bayana tavsiye ettim. normalde kullanmadığım ya da memnun kalmadığım hiç bir şeyi tavsiye etmem. bu makina çok etkili ama düzenli kullanırsan. yani 1 hafta kullandın aman bir etkisini görmüyorum diye kenara atarsan bir faydası olmaz. unutma kilolarını 1 haftada mı aldın 1 haftada vermeyi bekliyorsun. sana tavsiyem al sabah akşam 10 dk kullan. faydasını görmezsen kafamı kırarımbak o kadarda idialıyım bu konuda..