Relaktaz kullanımı

aydost

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
517
318
23
29
Relaktaz kullanan Var mı direk bebeğin ağzına damlatabiliyor muyuz süte karıştırmadan

ağzınada damlatıyordum mamasına da karıştırıyordum duruma göre yani:)

Ben sadece emziriyorum da her seferin de sağmam mı gerekecek diye düşündüm üstün de süte karıştırın diyor da
Doktorum her beslenmede 2 3 damla ağzına damlat demişti Ozaman

Üstün de 8 damla yazıyor alerji durumunu atlattınız mı

Evet öyle yazıyor ama doktor beslenmede 2 3 damla damlat demişti. Bizde gaz sıkıntısı vardı. Atlattık çok şükür

Ben de merak ediyorum. 8 damla agzina damlatiyorum ben.

Merhaba, gaz sıkıntınızı nasıl atlattınız acaba? Biz çok fenayız da

Bizimde çok kötüydü sabahlara kadar uyumadığını en son acile gittiğimi bilirim. Relaktaz falan en azından biraz daha rahat gaz çıkarmasını sağladı ama yinede kötüydü. Banyoda kovanın içine sıcak su koyup oturttuğumuz zaman çok rahatlardı yatırırkende mutlaka bir bezi ütüyle ısıtıp karnına sarardım öyle uyurdu sabaha kadar sürekli ısıtıp ısıtıp koyardım. Ne yapsanda tamamiyle geçiremiyorsun maalesef. Sadece artık iyice hareketlenmeye başladı ozaman atlatmıştık.

Biz de dün acildeydik, lağman yaptılar, filmde her yeri gaz ve kaka çıktı. Kova bizde hiç işe yaramadı. Sıcak uygulama ben de yapıyorum. Bu gün relaktaz verdi doktor, bütün ümidim onda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…