Rektosel Hastalığı! Lütfen bir bakın

Dominiksylwwia

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
70
15
26
Bu hastalığın henüz bende olup olmadığını bilmiyorum. Ben 1 yıldır makatımda ağrı olduğu için sürekli hastaneleri geziyorum. Sonuçlar temiz çıkıyor sürekli. Farklı farklı bölümlere göründüm. Bir de her gün değil adet olmaya yakın bir zamanda ağrı başlıyor adet sürecinde devam ediyor adet geçince gidiyor ağrı. Çikolata kisti olduğunu düşündük ama değilmiş. En son bu Rektosel buldum. Aranızda rektosel hastalığına yakalanan var mı? Bilgi almak istiyorum iletişim kurarak. YARDIMCI OLUN

Bu hastalığın henüz bende olup olmadığını bilmiyorum. Ben 1 yıldır makatımda ağrı olduğu için sürekli hastaneleri geziyorum. Sonuçlar temiz çıkıyor sürekli. Farklı farklı bölümlere göründüm. Bir de her gün değil adet olmaya yakın bir zamanda ağrı başlıyor adet sürecinde devam ediyor adet geçince gidiyor ağrı. Çikolata kisti olduğunu düşündük ama değilmiş. En son bu Rektosel buldum. Aranızda rektosel hastalığına yakalanan var mı? Bilgi almak istiyorum iletişim kurarak. YARDIMCI OLUN
Bende rektosel problemi var sormak istedikşerinizi cevaplayabilirim

Bende de aynı problem var ameliyat olmam gerektiğini söyledi doktorum ameliyat olan var mı aranızda hiç çok endişeliyim bu konuda lütfen birisi cevap yazsın

Merhaba siz de büyük abdest sonrası akıntı geliyor mu makattan

Merhabalar.. geçmiş olsun.
Yaklaşık 4 ay önce ikinci doğumu oldum.. iki doğumum da normal oldu. İkincisi hızlı oldu .. sanırım zorladi.. doğum sonrası vajinada farklı bı şişlik gördüm .. doğum doktoruna muayeneye gittim.. o sarkan şişliğin bağırsağın son kısmı olduğunu söyledi. Çok rahatsız etmez dedi.. ama zamanla çok rahatsız olursan onu küçük bı operasyonla içeri Gomuyolar dedi.
Açıkçası görüntü berbat .. bakmak bile istemiyorum hele ilişkiye girmek hiç istemiyorum. Çok kabız oluyorum o kadar su tuketmeme rağmen..
Doğumdan sonra bu durumu yaşayan var mı? Ameliyat oldunuz mu? Memnun musunuz ameliyata ... Bilgi sahibi ve bu ameliyatı olanlar lütfen yazarsa ben de çok sevinirim.

Merhabalar.. geçmiş olsun.
Yaklaşık 4 ay önce ikinci doğumu oldum.. iki doğumum da normal oldu. İkincisi hızlı oldu .. sanırım zorladi.. doğum sonrası vajinada farklı bı şişlik gördüm .. doğum doktoruna muayeneye gittim.. o sarkan şişliğin bağırsağın son kısmı olduğunu söyledi. Çok rahatsız etmez dedi.. ama zamanla çok rahatsız olursan onu küçük bı operasyonla içeri Gomuyolar dedi.
Açıkçası görüntü berbat .. bakmak bile istemiyorum hele ilişkiye girmek hiç istemiyorum. Çok kabız oluyorum o kadar su tuketmeme rağmen..
Doğumdan sonra bu durumu yaşayan var mı? Ameliyat oldunuz mu? Memnun musunuz ameliyata ... Bilgi sahibi ve bu ameliyatı olanlar lütfen yazarsa ben de çok sevinirim.
Malesef bende ikinci doğumdan sonra oldu. Kabız oluyorum ne yapsamda ve kabizliktan vajinaya baskı yapıyor diskilayamiyordum. Cinsseliktede canim aciyordu. Hayat kalitem dustu . Mecbur oldum bu ameliyati.

Malesef bende ikinci doğumdan sonra oldu. Kabız oluyorum ne yapsamda ve kabizliktan vajinaya baskı yapıyor diskilayamiyordum. Cinsseliktede canim aciyordu. Hayat kalitem dustu . Mecbur oldum bu ameliyati.
Merhaba çok geçmiş olsun .. Kadın olmak ne zormuş .. moralim çok bozuk. Benim hayat kalitemi düşürdü bu hastalık ben de söylediklerinize benzer şeyler yaşıyorum. Ameliyatıniz ne şekilde oldu? Artıları eksileri neler.?
Araştırıyorum şuan vajinadan mi makattan mi ya da karından mi ameliyat daha iyi .. çünkü tekrarlayabiliyomus. Ayrıca vajinadan yapılınca pek de olumlu sonuclar alinamayabilirmis. Korkuyorum açıkçası her ne şekilde ameliyat olursam da .. olan arkadaşlar nasıl olduklarıni yazssalar varsa doktor tavsiyesi verseler çok yol gösterici olurlar .. lütfen kimse bu yardımları esirgemesin .. çok zor gercekten

Merhaba bende şüpheleniyorum konu açmıştım wc esnasında otururken vajina ve makat arası sol tarafta şişlik var acaba o mu
Merhaba bende de aynısı var . Siz doktora gittiniz mi bunun için neymiş sebebi . Aklıma takılıyor doktora gitmelimiyim bilemedim . Cevap verirseniz sevinirim

X