Rektörlüğe bağlı birimlerde öğretim görevlisi olmak

Sertug2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2017
59
13
38
37
Merhabalar ,kimya mezunuyum biyokimya yüksek lisansım var .Aralık ayında bölümüm için çok diyebileceğim sayıda kadro açıldı (12) ve şartları sagladigim tüm üniversitelere başvurdum .Tıbbi laboratuvar teknikleri ,eczacılık hizmetleri gibi programlarda öğretim görevlisi için ders verecek ,rektörlüğe aciksb kadrolar içinse uygulamalı birimlerde görevlendirilecek denmiş.
Eğer bilgisi olan varsa ,rektörlüğe bağlı öğretim görevlisinin özellikle çalıştığı bir alan var mıdır yoksa genel kimyayı kapsayacak şekilde mi çalışır ?on değerlendirmeyi geçersem nelere çalışmam ,ağırlık vermem gerek bunları merak ediyorum
Teşekkürler şimdiden

Alaniniz ile ilgili bilgim yok fakat meslek yüksek okullarinin vs derslerine gireceğinizi düşünüyorum. Yani 4 yıllık kimya bölümundee değil 2 yıllık okulların teorik ve uygulama derslerine gireceksiniz sanırım. Hangi yuksek okullarda biyokimya ile ilgili hangi dersler programda varsa o konulara bakabilirsiniz.

Alaniniz ile ilgili bilgim yok fakat meslek yüksek okullarinin vs derslerine gireceğinizi düşünüyorum. Yani 4 yıllık kimya bölümundee değil 2 yıllık okulların teorik ve uygulama derslerine gireceksiniz sanırım. Hangi yuksek okullarda biyokimya ile ilgili hangi dersler programda varsa o konulara bakabilirsiniz.
Cevabınız için çok teşekkür ederim .Derse girecek olanları ayrı belirtmişlerdi bu dediğim rektörlüğe bağlı olanlarda uygulamalı birim veya araştırma laboratuvarı. Diye belirtilmiş eskiden uzman olarak geçen kadroları öğretim görevlisi olarak değiştirmişler sanırım ama ne tür analizler yapılıyor hiç bilmiyorum

Back
X