B
birsam
Ziyaretçi
- Konu Sahibi BolSekerli
-
çok güzel,çok sıcak bir buluşmaydı..
ben çok memnun kaldım...
yine tekrarlayalım kızlar...
:roflol::roflol::roflol::roflol:özlempau, lady34, birsam, kar ve Burcums,hepiniz harika çıkmışsınız.
kar:jeyyar::jeyyar:dedikodu yapıldı demek,gelenler bu kadardı değil mi,liste tamam o zaman:jeyyar::jeyyar:
ben kıskanmak mafoldumbenkarcım kıskandın mı şekerim kaydirigubbakcemile3
çok güzel bir gün geçirmişsiniz..
ne güzel bir yer orası öyle..
manzara süper sizler süper.. :lepi:
ramazanda zor olucak ama bırsamcım..ramazan da melsela.beim kociş te alıştı nasıl olsa.dediği gibi attığımız her adımı takip neyim etmedikaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:ay karrrr görende bişey sancak
ne dedikodu diyon lan hoşşikkkk:)
kışı bekleyemedim -tatlicadiarzu-süpersiizzz!!!:lepi:
lady kız ben gelmeden gittin ya pierlotiyee yaaww kıskancımdan çatladımm burdaaa!!!!:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
Şenizözlempau, lady34, birsam, kar ve Burcums,hepiniz harika çıkmışsınız.
kar:jeyyar::jeyyar:dedikodu yapıldı demek,gelenler bu kadardı değil mi,liste tamam o zaman:jeyyar::jeyyar:
içtik içtik kaydirigubbakcemile3kıskanmadım bılem hec:dilcikar:
manzara harıkayaa:kedi:
bızım yerımızede bırer cay kave ıceydınız bare:kedi:
Çok ama çok tatlısınız kızlar.Sizleri gördüğüme çok sevindim..Dostluğunuz daim olsun a.s. a.s.ladyim gözlerinin içi gülüyor maşallah
çok güzelsiniz maşallah maşallahh
ramazanda zor olucak ama bırsamcım..
ona gore bence ramazan oncesı yapalım?
eylul sonu senınım sekercım kankammkaydirigubbakcemile3:teytey:ya kıslar hepınız cook guselsınız gusel bır gun gecırdıggnız bellı ohoh gezın valla bekle ıstanbul eylulde ordayımmmmm kar sen gusel yerlerı bulup gotur bakalım benı nereye g oturcennnn
cok tesekkur ederım:)..çok şekersiniz görmediklerimi de gördüm...arkadaşlığınız daim olsun inşallah
muhteşem bir yerde buluşmuşsunuz.
susu muneye deme bısı vallahı sonumuz kotu olcakkışı bekleyemedim -tatlicadiarzu-
Şeniz
senin adında geçti haberin ola :tomato:
içtik içtik kaydirigubbakcemile3
:kedi: canım benim ya Şeniz
ramazandan sonra cok bulusurz onemlı olan oncesınde toplanmamız gene tatlımŞenizŞenizyol problemi demi.evet.zor olcak.ramazandan önce olcak veya ramazandan sonraya kalcak
cok tesekkurler canımmmŞenizcok guzelsiniz kizlar,ortam harika eee bide donerci olunca deyme keyfine dime,afiyet olsun:gitme:
muhabbetiniz ,dostlugunuz daim olsun kizlar,,,,,,,,,sositososito
:lepi:
cok sagol gonulyarasıŞenizne güzel bir buluşma olmuş öyle...dostluğunuz daim olsun..
susu muneye deme bısı vallahı sonumuz kotu olcak
:tomato:ama en cok kazenı konusduk kotu adam :umursamaz:
kazen nerdeene diyon la :bbo:
Kazen duydu duyacak sana bi dekmü furacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?