Rekorlar Şehri İstanbuldan Pierre Loti Buluşması

karcım guzel bır gun gecırmssn yıne bellı,,ee senın oldgun bulusmalr ıkı kat daha gusel oluooo
bu arada sarılar cok acmıs,,,,cok gusel gorunuosunz hepınız

gelmeyi çok isterdim lakin ne demiş azer amcam kurşun yedim sol yanımdan...
1 gün önce düştümde üzerinize afiyet sol tarafım yara bere içinde inşallah bidaki buluşmalara...

canların ALLAH ım dostluğunuzu daim eylesin inşallah hepiniz çok güzel çıkmışsınızopuyorumnanaktan​

karcım guzel bır gun gecırmssn yıne bellı,,ee senın oldgun bulusmalr ıkı kat daha gusel oluooo
bu arada sarılar cok acmıs,,,,cok gusel gorunuosunz hepınız
canımmm
cok tesekkur ederım ee ne zaman bulusuyoz kıbrısı alt ust ettın dondun ..Şeniz
gelmeyi çok isterdim lakin ne demiş azer amcam kurşun yedim sol yanımdan...
1 gün önce düştümde üzerinize afiyet sol tarafım yara bere içinde inşallah bidaki buluşmalara...
canım gecmıs olsun nerden dustun yaa?..
kkda dusen dusene ne oluyo boyle anlıyamadım?...

süpersiizzz!!!:lepi:
lady kız ben gelmeden gittin ya pierlotiyee yaaww kıskancımdan çatladımm burdaaa!!!!:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

karcım kıskandın mı şekerim kaydirigubbakcemile3
çok güzel bir gün geçirmişsiniz..
ne güzel bir yer orası öyle..
manzara süper sizler süper.. :lepi:

guzel gundu tesekkur ederım kızlar:)..
tadı damagımda kaldı ..
bu arada tum kk dedıkodusunu yapdık emınım bugun bı cok kısının kulakları cınlamısdır:)....

özlempau, lady34, birsam, kar ve Burcums,hepiniz harika çıkmışsınız.
kar:jeyyar::jeyyar:dedikodu yapıldı demek,gelenler bu kadardı değil mi,liste tamam o zaman:jeyyar::jeyyar:

kıskanmadım bılem hec:dilcikar:
manzara harıkayaa:kedi:
bızım yerımızede bırer cay kave ıceydınız bare:kedi:

Çok ama çok tatlısınız kızlar.Sizleri gördüğüme çok sevindim..Dostluğunuz daim olsun a.s. a.s.ladyim gözlerinin içi gülüyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…