- Konu Sahibi BolSekerli
-
lady,
annem siz bu kar'ın yanında hiç birşey konuşmayın,ipe götürecek herkesi,bak demedi deme
dedikodu yaptılar sizi çekiştirdiler diye şikayete geldi bana,ben hiçbirşey konuşmadım,susun dedim susturamadım dedi,hele seni bir çekiştirdiler ki sorma mune,ağzım açık kaldı,mune iyi insandır dedim anlatamadım,gıcık oluyoruz dediler bir başladılar ne ben söyliyeyim ne sen duymuş ol dedi bana:1closedeyes:
kotu mod.mune :umursamaz:
bırımız ıpe gıtcekse hepımızı alın bırden bakem laelaelaelaelae
her konuda ce yapıyon mune olmaz amalmaz:
sen geldgn topıcde sessızlık oluyo ocu gıbısın napım kaydirigubbakcemile3
lady gaza gelme sakın konusmaları paylasma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy senmısen tanıdığım gibi ol yeterki karın dedikleri heç önemli değil
kaydirigubbakcemile3
sen herkesi kötülüyon :tomato:
ben nasıl biriyim kar :roflol:
ayy senmı
dunyanın en kotu dusuncelı uyesısın :roflol:
alınma sakın canım ya arkadaslar bunlar ısın gırgırı ıdı lütfen cıddıye alınmasın..
canım co tesekkur ederım..vavvv yine süpper bi buluşma olmuş kar sarılar pek yakışmış burcums bayadır topiğimizden uzaktın seni görmeme sevindim dostluğunuz daim olsun
vavvv yine süpper bi buluşma olmuş kar sarılar pek yakışmış burcums bayadır topiğimizden uzaktın seni görmeme sevindim dostluğunuz daim olsun
evet tatlım bulusduk gene valla:).. cok sagol canım..opuyorumnanaktancanım masallah cok guzelsınız hepınızın karcıgım kız senın gıdı senı yıne bluşmuusun kız bulışmayı masallah
anuskamm..Dostluğunuz daim olsun kızlar. Bu arada manzara süper...
canımsınnn amın cok tessekurler canım benım..ŞenizŞenizkızlar ne güzel buluşulup kaynaşılmış dostluğunuz daim olsun inş.kar cnm seni yeniden görmek güzel sarılarda çok yakışmış cnm öpüyorum seniopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?