Reklamlar, markayı tanıtma çabası ile aynı cümle içince geçecek etik kelimesi

İnan bana buzdağının görünen kısmı anlattıkların , subliminal mesaj o kadar fazla ki .
Anne üzerinden reklam yapılması masum geliyor.

İnan bana buzdağının görünen kısmı anlattıkların , subliminal mesaj o kadar fazla ki .
Anne üzerinden reklam yapılması masum geliyor.

Subliminal reklamlar zaten başlı başına bana dehşet veriyor.
Benim bilincim algılayamazken bilinçaltıma içten içe bir fikri kabul ettirmek beni hipnotize etmek değildir de nedir.
Bu zorlamadır. Bunun insanlara istemedikleri şeyleri yaptırmaktan bir farkı yoktur.
Güya yasak falan deniliyor ama, her yerde o kadar fazla kullanılıyor ki.

Çok dogru. Mesela benim annem uzakta, hergün telefonda msnde görüşsek bile yanımda degil maalesef ve ne zaman anneler gününü işleyen bir reklam görsem gözlerim doluyor. Sadece sizin degil herkesin tepki vermesi lazım. Subniminal mesaj bambaşka bir olgu. Her yaştan insan buna maruz kalıyor gençlerin beyni resmen yıkanıyor.

Son düzenleme:
Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

BDV'de konu yoğunlugu var, o yüzden yazıları taşıyorsun elmeyra
haklısın ama
bu konu önemli, insanların tepkilerini yorumlarını merak ediyorum
BDV'de bikaç gün kalmasına izin verseydin
herkesin yorumunu alsaydım
ondan sonra nereye istiyorsan oraya taşısaydın ?

bence bu üstesinden gelinebilecek bir konu değil. araba reklamlarında da araba için arabası olan var olmayan var'a kadar gider bu konu.

arabanın yokluğunun yarattığı duygusal durum ile annenin yokluğunun yarattığı duygusal durum bir değil ki... o nedenle ben konu sahibine katılıyorum. bir de geçen gün denk geldim, firmalar artık iyice abartmış yahu pencere ile anneler gününün ne alakası var, pencere reklamı ne alaka yani... abartmışlar artık... bir şey daha vardı öyle alakasız, unuttum aklıma gelmedi şimdi...

bence bu üstesinden gelinebilecek bir konu değil. araba reklamlarında da araba için arabası olan var olmayan var'a kadar gider bu konu.

Ayıp etmişsiniz. Mentalitenizi kınamaktan başka bir şey yapmayacagım çünkü micra cevabını vermiş ve beni bu zulumden kurtarmış.

arabanın yokluğunun yarattığı duygusal durum ile annenin yokluğunun yarattığı duygusal durum bir değil ki... o nedenle ben konu sahibine katılıyorum. bir de geçen gün denk geldim, firmalar artık iyice abartmış yahu pencere ile anneler gününün ne alakası var, pencere reklamı ne alaka yani... abartmışlar artık... bir şey daha vardı öyle alakasız, unuttum aklıma gelmedi şimdi...

O üzüntüyü yaşamayan bilmez, Allah gecinden versin. Benim de eski erkek arkadaşımın annesi vefat ettigi için, çocukla ayrılmış bile olsam reklamı görecek diye aklım çıkıyor.

Back