Reklam Müzikleri

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
En sevdiğiniz reklam müziklerini,reklamlarda çalan merak ettiğiniz müzikleri burada sorup paylaşalım

Ben buara casper nirvana super silent reklam müziğini çok beğeniorum araştırdım buldum adını paylaşıyorum dinleyin kızlar çok güzel...
Our Adventure - Casper Nirvana Super Silent

Bende vodafone reklamındaki müziği çok seviyom ama bulamadım.
Love is red

tabiki de vodafonenun yeni reklamındaki şebo-hayko-badem-a.aslım'ın birlikte söyledikleri o müzikkk süperrr

ahh harika son ses açıorum o reklam çıktığında sesi zaten şebnem ferahın sesini her duyuşumda tüylerim diken diken oluo o nasıl bi ses nasıl bi yorumdur

evet yaaa sesine ölünür yani muhteşem bir sess ben de müziğin orjinalini buldum 3 dakikalık 1 saattir dönüp dolaşıp dinliyorum..hayko ve şebonun sesleri birbirine çok yakışıyor çok istiyordum birlikte bir düet yapmalarını..ufakta olsa bir arada görebildim çok da iyi oldu vallahiii

Reklam da müziği de çok eğlenceli

[video=youtube;NyyI3WtKMO8]http://www.youtube.com/watch?v=NyyI3WtKMO8[/video]

Pantene'in reklam müziği gerçekten çok güzel.
Feel the rain on your skin
Noone else can feel it for you
Only you can let it in...
Acayip dile dolanıyor bu şarkı :)

Bir bankanın reklamı vardı. Onun müziği çok güzeldi. Sözleri şöyleydi;
İlk görüşte aşk böyle başladı, adı üstünde yıldırım aşkı. Hemen alayı, hemen balayı çok çabuk geçti cicim ayları

yıllar oldu ama sözleri hala aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…