Benim esim boyle sacma seylere cok merakliydi bi yerim agriyinca falan uyguluyordu ama sacma iste hatta cogu zaman kavga sebebimizdi
Reiki ile ilgili internette bir çok bilgi zaten var. Ezber bilgiler dışında merak ettiğiniz ve özellikle bilmek istediğiniz nedir? Reiki master eğitimcisi ve 26 yıldır enerji sistemleri ile çalışan bir uygulayıcıyım. Dilediğiniz soruları sorunuz. Dilim döndüğünce cevap vermeye çalışayım:)Bayanlar reiki eğitimi alıp uygulamış olan, yahut bu konu da bilgisi olan varmı
Geçmiş zaman vurgulamanızdan ya eşinizin pes ettiğini ya da eşinizi geçmişte bıraktığınızı düşündürdünüz bana. Neden saçma bulduğunuzu da siz bana anlatırsanız bakış açım genişleyecektir. TeşekkürlerBenim esim boyle sacma seylere cok merakliydi bi yerim agriyinca falan uyguluyordu ama sacma iste hatta cogu zaman kavga sebebimizdi
Reiki ile ilgili internette bir çok bilgi zaten var. Ezber bilgiler dışında merak ettiğiniz ve özellikle bilmek istediğiniz nedir? Reiki master eğitimcisi ve 26 yıldır enerji sistemleri ile çalışan bir uygulayıcıyım. Dilediğiniz soruları sorunuz. Dilim döndüğünce cevap vermeye çalışayım:)
merhabalar mammazia bende reiki uyumlaması almak istiyorum kısmetse bu ay içinde alıcam. merak ettiğim birkaç şey var inisasyona başlandığı zaman nasıl duygular oluşuyor o enerjiyi hissedebiliyor muyuz? nasıl bir farkındalık yaşanıyor? çok merak ediyorum. bir de usui reiki 1 i aldıktan sonra kundalini reiki alabilir miyim? ve bişey daha var babamın bacaklarında yaralar var hiç geçmiyor 4-5 senedir tiken hastalığı diyorlarmış ilaç fln da kullandı ama hiç bir işe yaramıyor. Acaba diyorum reikiye uyumlandıktan sonra babamın bacaklarına uygulasam sonuç elde eder miyim?Reiki ile ilgili internette bir çok bilgi zaten var. Ezber bilgiler dışında merak ettiğiniz ve özellikle bilmek istediğiniz nedir? Reiki master eğitimcisi ve 26 yıldır enerji sistemleri ile çalışan bir uygulayıcıyım. Dilediğiniz soruları sorunuz. Dilim döndüğünce cevap vermeye çalışayım:)
Reiki .. El verme yöntemi ile geçen bir şey.her insanda reiki yetenegi var midir? ve ozellikle bir egitim almak sart midir?
Ben de Eylül ayında Reiki 2. derece uyumlama aldım. Ankara'dan İstanbu' a evlilik nedeniyle geldiğim için, şimdilik burada pek uygulayacak çevrem malesef yok ama boyun fıtığı ağrısından artık uyuyamayan ve aldığı onca ağrı kesiciye rağmen dayanamayıp ağrıdan ağlayan bir arkadaşıma uyumlama aldıktan sonra " bir de bunu deneyelim" diyerek ilk uygulamamı yaptım. İşin aslı işe yarayıp yaramayacağı konusunda hiçbir fikrim yoktu ama daha uygulama sonrasında ağrılarında azalma olduğunu söyleyince hem şaşırmış hem de sevinmiştim. İşin daha da ilginci sonraki 2 gün boyunca arkadaşım hem ruhsal olarak khem de fiziksel olarak kendini çok iyi hissettiğini ve hatta 2 gün ağrı kesici bile alma ihtiyacı duymadığını söyleyince daha da çok sevindim ve enerjiye olan inancım arttı . Sonrasında çok sık olmasa da 15 gün arayla falan birkaç sefer daha ağrılarının azalması için ameliyat olana kadar uygulama yaptım.Şuan ağrısı yok çok şükür.
Bu aralar bol bol farklı enerji sistemlerini, deneyimleri vb konuları araştırıp okuyorum. Her gece de kendime Reiki uygulamaya çalışıyorum. Sanki daha relax/pozitif bakışlı oldum, eskisi gibi herşeyi kafama çok fazla takmıyorum ve sakinleştim diyebilirim. Ara ara da bel düzleşmesi nedeniyle ağrılarım için uyguluyorum kendime ve ertesi gün ağrımın yok denecek kadar azaldığını farkediyorum. Benim Reiki ile ilgili tecrübelerim şimdilik bukadar :)
Dipnot: Çok fazla dua eden bir insan değildim ama son zamanlarda manevi yanımın kuvvetlendiğini de hissediyorum. Bunun sebebi Reiki midir değil midir bilemem ama uygulama yaparken artık dua ederek yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?