• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reiki

Benim esim boyle sacma seylere cok merakliydi bi yerim agriyinca falan uyguluyordu ama sacma iste hatta cogu zaman kavga sebebimizdi :D

Bayanlar reiki eğitimi alıp uygulamış olan, yahut bu konu da bilgisi olan varmı
Reiki ile ilgili internette bir çok bilgi zaten var. Ezber bilgiler dışında merak ettiğiniz ve özellikle bilmek istediğiniz nedir? Reiki master eğitimcisi ve 26 yıldır enerji sistemleri ile çalışan bir uygulayıcıyım. Dilediğiniz soruları sorunuz. Dilim döndüğünce cevap vermeye çalışayım:)

Benim esim boyle sacma seylere cok merakliydi bi yerim agriyinca falan uyguluyordu ama sacma iste hatta cogu zaman kavga sebebimizdi :D
Geçmiş zaman vurgulamanızdan ya eşinizin pes ettiğini ya da eşinizi geçmişte bıraktığınızı düşündürdünüz bana. Neden saçma bulduğunuzu da siz bana anlatırsanız bakış açım genişleyecektir. Teşekkürler

Reiki ile ilgili internette bir çok bilgi zaten var. Ezber bilgiler dışında merak ettiğiniz ve özellikle bilmek istediğiniz nedir? Reiki master eğitimcisi ve 26 yıldır enerji sistemleri ile çalışan bir uygulayıcıyım. Dilediğiniz soruları sorunuz. Dilim döndüğünce cevap vermeye çalışayım:)

her insanda reiki yetenegi var midir? ve ozellikle bir egitim almak sart midir?

merhabalar mammazia bende reiki uyumlaması almak istiyorum kısmetse bu ay içinde alıcam. merak ettiğim birkaç şey var inisasyona başlandığı zaman nasıl duygular oluşuyor o enerjiyi hissedebiliyor muyuz? nasıl bir farkındalık yaşanıyor? çok merak ediyorum. bir de usui reiki 1 i aldıktan sonra kundalini reiki alabilir miyim? ve bişey daha var babamın bacaklarında yaralar var hiç geçmiyor 4-5 senedir tiken hastalığı diyorlarmış ilaç fln da kullandı ama hiç bir işe yaramıyor. Acaba diyorum reikiye uyumlandıktan sonra babamın bacaklarına uygulasam sonuç elde eder miyim?
cevapların için şimdiden çok teşekkürler

Merhabalar,

Bir rahatsızlığım nedeniyle reiki yapan birisine ihtiyacım var. Bildiğiniz birisi varsa, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ben de Eylül ayında Reiki 2. derece uyumlama aldım. Ankara'dan İstanbu' a evlilik nedeniyle geldiğim için, şimdilik burada pek uygulayacak çevrem malesef yok ama boyun fıtığı ağrısından artık uyuyamayan ve aldığı onca ağrı kesiciye rağmen dayanamayıp ağrıdan ağlayan bir arkadaşıma uyumlama aldıktan sonra " bir de bunu deneyelim" diyerek ilk uygulamamı yaptım. İşin aslı işe yarayıp yaramayacağı konusunda hiçbir fikrim yoktu ama daha uygulama sonrasında ağrılarında azalma olduğunu söyleyince hem şaşırmış hem de sevinmiştim. İşin daha da ilginci sonraki 2 gün boyunca arkadaşım hem ruhsal olarak khem de fiziksel olarak kendini çok iyi hissettiğini ve hatta 2 gün ağrı kesici bile alma ihtiyacı duymadığını söyleyince daha da çok sevindim ve enerjiye olan inancım arttı . Sonrasında çok sık olmasa da 15 gün arayla falan birkaç sefer daha ağrılarının azalması için ameliyat olana kadar uygulama yaptım.Şuan ağrısı yok çok şükür.

Bu aralar bol bol farklı enerji sistemlerini, deneyimleri vb konuları araştırıp okuyorum. Her gece de kendime Reiki uygulamaya çalışıyorum. Sanki daha relax/pozitif bakışlı oldum, eskisi gibi herşeyi kafama çok fazla takmıyorum ve sakinleştim diyebilirim. Ara ara da bel düzleşmesi nedeniyle ağrılarım için uyguluyorum kendime ve ertesi gün ağrımın yok denecek kadar azaldığını farkediyorum. Benim Reiki ile ilgili tecrübelerim şimdilik bukadar :)

Dipnot: Çok fazla dua eden bir insan değildim ama son zamanlarda manevi yanımın kuvvetlendiğini de hissediyorum. Bunun sebebi Reiki midir değil midir bilemem ama uygulama yaparken artık dua ederek yapıyorum.

her insanda reiki yetenegi var midir? ve ozellikle bir egitim almak sart midir?
Reiki .. El verme yöntemi ile geçen bir şey.
Reiki masterlarının sizin kanallarınızı açması gerekir.
Vücudunuzda 7 ana çakra var. Bu çakralar doğduğunuzda vardı. Bu enerji sistemi aktif değil aktifleştirenler ise Reiki eğitmenleri. Bu sayede sende var olan enerji daha doğru şekilde kullanılıyor.

Ben de Eylül ayında Reiki 2. derece uyumlama aldım. Ankara'dan İstanbu' a evlilik nedeniyle geldiğim için, şimdilik burada pek uygulayacak çevrem malesef yok ama boyun fıtığı ağrısından artık uyuyamayan ve aldığı onca ağrı kesiciye rağmen dayanamayıp ağrıdan ağlayan bir arkadaşıma uyumlama aldıktan sonra " bir de bunu deneyelim" diyerek ilk uygulamamı yaptım. İşin aslı işe yarayıp yaramayacağı konusunda hiçbir fikrim yoktu ama daha uygulama sonrasında ağrılarında azalma olduğunu söyleyince hem şaşırmış hem de sevinmiştim. İşin daha da ilginci sonraki 2 gün boyunca arkadaşım hem ruhsal olarak khem de fiziksel olarak kendini çok iyi hissettiğini ve hatta 2 gün ağrı kesici bile alma ihtiyacı duymadığını söyleyince daha da çok sevindim ve enerjiye olan inancım arttı . Sonrasında çok sık olmasa da 15 gün arayla falan birkaç sefer daha ağrılarının azalması için ameliyat olana kadar uygulama yaptım.Şuan ağrısı yok çok şükür.

Bu aralar bol bol farklı enerji sistemlerini, deneyimleri vb konuları araştırıp okuyorum. Her gece de kendime Reiki uygulamaya çalışıyorum. Sanki daha relax/pozitif bakışlı oldum, eskisi gibi herşeyi kafama çok fazla takmıyorum ve sakinleştim diyebilirim. Ara ara da bel düzleşmesi nedeniyle ağrılarım için uyguluyorum kendime ve ertesi gün ağrımın yok denecek kadar azaldığını farkediyorum. Benim Reiki ile ilgili tecrübelerim şimdilik bukadar :)

Dipnot: Çok fazla dua eden bir insan değildim ama son zamanlarda manevi yanımın kuvvetlendiğini de hissediyorum. Bunun sebebi Reiki midir değil midir bilemem ama uygulama yaparken artık dua ederek yapıyorum.

Ben daha çok yeniyim ve reiki ile çok olmadı tanışalı. Çok mucizevi bir şey. Herkese tavsiye ediyorum.
Çok yönde değişim yaşadım. Önce kendimi iyileştiriyorum. Kulaklarım nedeniyle şiddetli baş dönmem olurdu yaklaşık 40-45 dk dönerdi.
Reiki ile uyumlandım bir kere 15 dk döndü ve o an güçlü şifacı arkadaşlar şifa verdi ..Allaha çok şükür 3 aydır hiç dönmüyor başım.

Kahve-cola-çikolata yediğim an atak olur baş dönmesi yaşardım. Şu an hem huzurluyum. Yaşamayı seviyorum. Öfkelenmiyorum. Geçmişe ait reiki çalışmaları yaptığım için geçmişe dönüp üzüntü-acı da yaşamıyorum.

Allahın bize şah damarımızdan daha yakın olduğunu hissetmek o kadar güçlü ve güzel ki ..Tarif edilemez bir duygu deneyimi....

Reiki Nedir?
Rei her yerde varolan, ki: ruhsal yaşam enerjisi anlamına gelmektedir. Sözcük anlamı, Japonca’da, “Evrensel Yaşam Enerjisi” anlamına gelmektedir. 1900’lü yılların başında Mikao Usui tarafından çok eski olan şifa yönteminin araştırılmasıyla ortaya çıkmıştır. Reikinin tarihi çok daha eski olmasına rağmen bu bilginin günümüze ulaşmasındaki en önemli kişi bu konuyu derinlemesine araştıran Mikao Usui’dir.

Reiki herhangi bir din yada inanç şekli değildir her inanca sahip insan tarafından kolaylıkla uygulanabilir. Reiki tıbbı reddetmez aksine tıbbi tedaviye destek olma işlevindedir. Hastaların mutlaka tıbbi tedavi görmesi gerektiğini savunan reiki uygulayıcıları reikinin faydalarını tüm dünyanın daha iyi görmesini sağlamışlardır.

Reikinin hiç bir zararı yada yan etkisi yoktur, zamanla unutulmaz ve etkisi kaybolmaz. Bir çok hastalıkta tıbbi tedaviyi tamamlar,zihinsel ve bedensel gerginlilerden kurtulmayı sağlar, ilaçların yan etkisini azaltır,yorgunlukları giderir,bağımlıklardan kurtulmaya yardım eder kısaca pozitif enerjiyi arttırma ve kişisel gelişim anlamında önemli pozitif etkiler yapar.

Reiki bugün dünyada yaklaşık iki milyon kişi tarafından uygulanmaktadır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Dünyada bir çok hastane reiki uygulamayı bütünleyici kabul etmekte ve reikiyle ilgili çalışmalara önem vermektedir. Reiki uygulayıcılarda sezgileri güçlendirir, ruhsal farkındalığın artmasını sağlar. Reiki evrensel bir enerjidir ve hiç bir kişinin tekelinde değildir. Reiki ile herkes kendinin şifacısı olabilir.

Uzaktan şifa seanslarında niyetiniz ile arzuladığınız sonucun uyumlu olması önemlidir. Duayla ilgili incelemeler, iki tür duanın olduğunu ortaya koymuştur; etkili olan ve olmayan dualar. Birinin alkolik olmaması veya kötülük yapmaması için dua edildiğinde sonuç olumsuz oluyor. Ancak birisinin iyiliği için dua edildiğinde, o kişiye sevgiyle bakıldığında çok olumlu sonuçlar alınıyor.

Bir çocuğa sokakta koşmamasını söylediğinizde, çocuğun zihninde nasıl bir resim oluşur? Kaldırımda mı durur? Hayır. Sadece sokakta koştuğunu görür. Bilinçaltımız çok gerçekçidir, istemediğimiz şeylerin resmini oluşturduğumuzda, bilinçaltımızın gördüğü tek resim bu olur. Profesyonel golfçüler deliklerin nerede olduğuna bakarlar ve bütün dikkatlerini topun gitmesini istedikleri noktaya odaklarlar. Eğer istemediğiniz bir şeye odaklanırsanız, zihniniz istediğiniz değil istemediğiniz yere gider.

Düşünceleriniz çok etkilidir; açık ve etkili bir istek çok büyük bir değişim yaratabilir. İnsanlara ne istediklerini sorduğumda, genellikle hasta olmamak, sevgilisiyle sorun yaşamamak, iş veya para sorunlarından kurtulmak gibi olumsuzluklar içeren yanıtlar alıyorum. Oysa soru ne istiyorsunuz, ne istemiyorsunuz değil. " X'i istiyorum ama, X'e sahip değilim " demek, çelişkilidir. Yani bu, X'i istiyorum ama, X'e sahip olmadığım düşüncesiyle özdeşleşmiş durumdayım anlamına geliyor ve X'e sahip olamayacağım inancını da içeriyor.

Tamamen olumluluk içeren isteğimizi bulmak için, öncelikle, ne istemediğimize bakabiliriz. Örneğin, " Beni fazlasıyla strese sokan bir iş istemiyorum. " Tamam, ne istiyorsun? " Beni tüketmeyecek bir iş istiyorum. " Bu da, istemediğimiz bir şeyin resmi. Peki,ne istiyorsun? " Beni tatmin eden, eğlenceli, iyilik ve saygı gördüğüm bir iş istiyorum. " İşte bu tamamen olumlu ve içinde çelişki taşımayan bir istek. Uzaktan şifada açıkça belirttiğiniz isteğin içindeki olumlu duyguları hissedebilirseniz, mükemmel sonuçlar alırsınız.

Uzaktan şifa çalışması yaparken, enerjiyi yollayacağınız kişinin hissetmesini istediğiniz sevgi olun. Onların hissetmesini istediğiniz iyilik olun. Onların deneyimlemesini istediğiniz sevinç olun. " En çok sevdiğiniz şey " tekniği bu yüzden çok etkilidir. Gerçekten istediğiniz şeye odaklandığınızda, istemediğiniz şeye enerji vermezsiniz ya da onunla çatışmazsınız. Önemli olan tek şey, içinizde nasıl hissettiğinizdir. Eğer bir arzu sevinç duymanıza neden oluyorsa, doğru yoldasınız demektir. Eğer arzunuz korkmanıza, yoksunluk veya üzüntü duymanıza neden oluyorsa, kesinlikle arzuladığınız şeyi yaratmıyor veya kendinize çekmiyorsunuz demektir.

Arzunun gerçekleşmesiyle ilgili olumlu birşey hissedemiyorsanız, şifa gerçekleştiğinde nasıl ferahlayacağınızı düşünebilirsiniz. Bu rahatlama duygusunu deneyimlediğinizi hissedin, şifa çok daha etkili olacaktır. bu ferahlık duygusu, olduğunuz yer ile olmak istediğiniz yer arasında bir köprü işlevi görür. En iyisi, iyilik, sevgi veya şükran hissedebilmek için kendinize izin verin, böylece başkalarının sahip olmasını istediğiniz sevinç olabilirsiniz. "

Richard Gordon, Kuantum Dokunuş

selamlar ben 13 şubate reiki -1 uygulamamı yaptırıcam Anette inselberg hocamın adı ama onun reiki hocası da Tuba küçükaksu onlada mailleştim ilk görüşme ücretsizmiş Anette hoca çok tatlı biri ama ben kararsız kaldım bilgisi olan var mı bu hocalar hakkında birde Tuba hoca kişiye özel seans yapıyor gerçi fiyatını bilmiyorum şuan Anette hoca ise 6 kişilik uygulama yapıyor aynı anda ve 200 tl .fiyatı bir fikir verirseniz çok sevinirim

Back