Reiki ve Kişisel gelişim çalışmaları

merhabalar.ben de 2 hafta sonra reiki 1 seminerine katılıcam.ablam 1 yıldır reikiyle ilgili ve reiki 1 reiki 2 ye uyumlandı.(hatta şimdi artt ye gidecek)bana çok kez uyguladı reikiyi ve gerçekten çok faydasını gördüm...şimdi ben de uyumlanıcam ve çok heyecanlıyım.bilgiler için çok teşekkürler
sevgiyle..a.s.

Aferim walla sana ya. sitene de baktım.bu genc yasta hayatın büyük parcasını yakalamıssın.
Ben de cok ilgileniyorum bu konularla.ama uzaktasın işte o biraz engel sankisenağlama

Merhaba arkadaşlar bende ANKARA" da reiki için eğitim veren biryer arıyorum bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

mavi merhaba,ben de reikiyle ilgileniyorum bir türlü gidemedim ama:a015:
cok arastirdim bu konuda en ucuz ve gercekten kendilerini bu ise adayan iki kardes var, gulum omay ve kardesi sanırım nurdan hanım (adını tam hatırlayamıyorum) sitelerinde yazar
gecen yıl 150 ytl ydi ancak ogrencilere,doktorlara vs %50 indirim yapıyorlardı sanırım konussa bize de aynı fiyattan vakit ayırırlar
gülüm omay türkiyede pete kitamura hanımefendi kadar bilinen gerçek bir masterdir, bir sürü sorunum var, ve reiki Allah'ın bir lütfu bence, ayrıca başka bir teknik var: Quitong
bunun hakkında arya ve irem bilgi sahibiyse lütfen bizi aydınlatsınlar, ben tam içeriği bilemiyorum türkce fazla bilgi yok bu konuyla ilgili..
Ben de reikiyle ilgili bir fotokopi var isteyene gönderebilirim, yani umuylama alanlara verilen bilgiler ama bende işe yaramaz tabi ki..
a

arya ve irem sizlerle msn den nasıl temasa geçebilirim? özel mesaj göndermeyi bilmiyorum adresimi de buraya yazmak istemiyorum ama..
özel mesaj nasıl gönderiliyor bu forumda acaba? Teşekkürler

arya ve irem sizlerle msn den nasıl temasa geçebilirim? özel mesaj göndermeyi bilmiyorum adresimi de buraya yazmak istemiyorum ama..
özel mesaj nasıl gönderiliyor bu forumda acaba? Teşekkürler

canım irem arkadaşımız sanırım artık kk ya uğramıyor..çünkü benim sorduğum hiçbir soruyu bugüne dek yanıtlamadı
özel mesajlaşmayla ilgili bilgilere şu linten bakabılırsin
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-mesajlasma-sistemi-t87677/index.html
sevgiler

X