bir iki yıl önce bir arkadaş tarafından bu konuda bilgi almıştım vaktim olsa katılmak isterdim fakat bebeğim sebebiylede günüm çok yoğun geçiyor ileri bir tarihte düşünebilirim...birde merak ediyorum reiki enerjisini uzaktaki birkişiye gönderilidiğini ve kişinin rahatlama hissetiğini duydum grçek payı varmı?
irem ve arya bilgiler için teşekkürler.yazılarınızı ilgiyle izliyorum.
sinüz için önerdiğiniz sözcükler faydalı oldu (irem) siz önermiştiniz.ense, baş ağrılarımada yapıyorum.tekrar teşekkürler...
Merhabalar irem ve arya.Bende bu reiki yoga meditasyon. çakra kişisel gelişim konularına ilgiliyim.Kitaplar okuyorum,CD izliyorum falan ama birebir bu işi bilenlerle çalışma yapmak isterdim.Ben Eskişehirde yaşıyorum,burada böyle merkezler varmı bilemiyorum.Sizlerin bilgisi varmı?
Nasıl yardım alabilirim.
iremciğim ilgine çok teşekkürler..
Sevgili İrem ben 3-4 aydan beri reiki ile ilgileniyorum.Internette çok araştırma yaptım.Tüm yönleriyle reiki;Işığın elleri;Usui reiki ışığı kitaplarını hatta uygulamalar yaptım.Herhalde kullandığım bioenerji sanırım.çünkü reikide mutlaka uyumlama gerekiyor.uyumlama konusunda rtereddütlerim var.fusion reiki konusunda ne düşünüyorsunuz reiki gibi etki gösterir mi ne dersiniz? sevgiler
çok teşekkürler bilgiler için,benim uyumlama konusundaki tereddütlerimin nedeni reiki şifa için yapılan bir olay olmasına rağmen uyumlamalar için fiyatlar almış başını gidiyor sanki insanlar bu olaydan rant sağlamaya çalışıyorlar gibi geliyor bana.sonuçta para da bir enerji tabi ki yapılan bir işlemin mutlaka kkarşılığı olmalı.Ayrıca kişiler uyumlama yapıyorum diyorlarmış fakat sonuç olumsuz oluyormuş.bunu forumlarda okumuştum. bu konuda sizin fikrinizi öğrenmek isterim sevgiler.
çok teşekkür ederim benim bir sorum daha var .Benim iki çocuğum var konsantrasyon ve dikkat dağınıklığı için nefes çalışması(gaşo) yaptırıyorum.motivasyon sağlama,dikkat dağınıklığı için yeterli olurmu bildiğiniz başka bir yöntem varmı .Teşekkürler
ismim hülya;çocuklarımın birisi 7. sınıf diğeri3.sınıf.EFT vücuttaki akupunktur noktalarına parmakla vuruş yapmaktı sanırım.bunun için EFT noktalarına bir kere yeterli olurmu?bu konuda pek bilgim yok.sevgiler
çok teşekkür ederim bilgiler için modem arızalandığı için cevaplama geçikti sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?