Reiki Master olarak yardımcı olabilirim

reiki 1 uyumlamam var , aktif olarakta kullanıyorum lakin başımda koca bir kova ve içi boş kafam karışık ,uyumlama aldım kaldım bir başıma kıtap oku oku yeterlı olmuyor ,şuan eft araştırıyorum videolar yine yeterli gelmiyor

Tamda bu durumdayım ben de. Oku oku yeterli olmuyor. Yapıyormuyum doğru mu yanlış mı bilmiyorum hatta bazen o enerji bende gerçekten var mı yok mu emin bile olamıyorum :) Nasıl öğrenicez bunu

Merhaba, ben Usui Reiki ve Kundalini Reiki Masterım, Kundalini Reiki ile gelen Pırlanta Reiki, Kristal Reiki, DNA Reiki, Geçmiş Şifası Reikisi, Doğum Travması Reikisi ve halk arasında kullanılan şifa elleri olan nazar, kurşun, kırık çıkık gibi şifaların uygulayıcısıyım. Gerek şifa gerekse inisiye ve öğretmenlik yapabilirim. Reiki ile bedensel, enerjisel, duygusal, zihinsel, varlıksal ve ruhsal her boyutta bütünsel olarak şifalanırsınız. Zannedilen ve sunulanın çok daha ötesinde çok daha geniş bir alanı olup herkes kendi açılımına göre genişleyebilir. Geçmişi de şimdiyi de geleceği de şifalandırabilirsiniz. Atalarınızın ve ailenizin, eşinizin, çocuklarınızın hayatınızdaki etkilerini şifalandırabilirsiniz. Eşyalar, kavramlar, bitkiler, hayvanlar, insanlar ve toplumlar herşey şifalanabilir. Tüm diğer şifalarla da örtüşen her duruma uyan, bütün dinlerin, bilimlerin ve felsefelerin yardımcısı olabilecek bir çalışma alanıdır. Bireysel olarak çalışılmasını ve inisiyasyonların mutlaka yakından dokunarak yapılmasını tavsiye ederim. Ben de gerek buradan gerek özel mesaj alanından her türlü konunuza yardımcı olabilirim. Şifa dileğiyle.
evet inisiyasyon işlemlerini hayatınızda bir kez yaptırmanız yeterlidir ancak çakralarınız pratik yaptıkça aktif hale gelecektir ilk zamanlar eskisi kadar hızlı ve yoğun akış hissedemeyebilirsiniZ zamanla açılır

konuya epeydir bir şey yazılmamış; ama ben yine de şansımı denemek istiyorum açıkçası.
ben reiki ile bu yaz tanıştım. kendisinin reiki master ı olduğunu söyleyen bir hanım benim enerjimi ölçtükten sonra "kimden el alırsan al ve muhakkak reiki ile uğraş sen şifacı olmak için gelmişsin dünyaya" dedi. Zamanım kısıtlı olduğu için uyumlama yapamadı, hoş zamanım olsa param yoktu zaten buna ayırabileceğim (250 TL)
Şimdilerde uyumlanmak istiyorum lakin bu işin dolandırıcısı maalesef çok. Ankara da bana önerebileceğiniz biri var mı? Bir de bu inisiyasyon ücretsiz olmuyor mu? Yani tamam alış veriş dengesi, anlayabiliyorum; ama herkes lak diye bu meblaları ödeyemez ki?

X