• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reiki ile Sağlanabilen Faydalar

dnztskn

Yazar - Tasarımcı
Kayıtlı Üye
Derin bir rahatlama ve huzur.

Enerji blokajlarının (hastalık tohumlarının ve tıkanıkların) çözülmesi.

Vücudun zehir ve toksinlerden arıtılması.

Bireyin bio-enerji kapasitesinin artırılması ve enerji düzeyinin yükseltilmesi.

Kalıplaşmış düşünce sistemlerinin dönüştürülmesi ile bireyin ruhsal açıdan üst düzeylere tekamülü sağlanabilmektedir

Uygulamayı öğrenmek ve Reikiyi başkaları ile paylaşmak için, bir Reiki Masterdan uyumlama almanız gerekir. Kendinize, ailenize ve arkadaşlarınıza, hayvanlara, bitkilere vs. Reiki vermeyi öğrenebilirsiniz. Başkalarını tedavi ederken Reiki enerjisi sizi de tedavi eder ve enerjilendirir.

Kalıplaşmış düşünce sistemlerinin dönüştürülmesi ile bireyin ruhsal açıdan üst düzeylere tekamülü sağlanabilmektedir

Uygulamayı öğrenmek ve Reikiyi başkaları ile paylaşmak için, bir Reiki Masterdan uyumlama almanız gerekir. Kendinize, ailenize ve arkadaşlarınıza, hayvanlara, bitkilere vs. Reiki vermeyi öğrenebilirsiniz. Başkalarını tedavi ederken Reiki enerjisi sizi de tedavi eder ve enerjilendirir.

merhabalar
çok güzel bi konu açmışsınız yüreğinize sağlık
ben de bi dönemdir merak saldım şifalandırma çalışmalarına ama çok şey bilmiyorum
çok fazla bilgi hatta bilgi kirliliği var
bu konuda hizmet veren çok fazla kişi var
siz kimden ya da kimlerden yardım aldınız
bir de uyumlama ne demek tam olarak
yardımcı olursanız çok sevinirim

merhabalar
çok güzel bi konu açmışsınız yüreğinize sağlık
ben de bi dönemdir merak saldım şifalandırma çalışmalarına ama çok şey bilmiyorum
çok fazla bilgi hatta bilgi kirliliği var
bu konuda hizmet veren çok fazla kişi var
siz kimden ya da kimlerden yardım aldınız
bir de uyumlama ne demek tam olarak
yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba :) Ben şu an için EFT eğitimini alıyorum ve aynı zamanda bu konuya da ilgiliyim ve arkadaşım 12 yıldır Dr Mikao Usui ekolüne uygun olarak bu işi yapıyor. Kendisi şu an AKUT'a EFT eğitimleri veriyor ve bunun yanı sıra kanser hastalarına da reiki seansları uyguluyor. Bilgilerine ve kendisine çok güvendiğim için reiki eğitimimi de kendisinden alacağım. Murat Tali diye google'da aratırsanız kendisi ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Onun resmi sitesinden aldığım bilgilere göre; reiki uyumlaması: "Reiki eğitimi süresince her derecenin bilgilerinin ve uygulama tekniğinin öğretiminin yanısıra, inisiyasyon adı verilen ve her derecede farklı işlevi olan “kanal açma” işlemi de gerçekleştirilir.

İngilizce’de “attunement” denilen bu işlem, aslında her insanda mevcut olan enerji kanalının açılması, temizlenmesi, belirli yüksek frekanslardaki enerjiyi alabilmesi, özümseyebilmesi ve aktarabilmesi için gerekli olan ayarlamanın yapılması işlemidir. "

Son düzenleme:
Merhaba :) Ben şu an için EFT eğitimini alıyorum ve aynı zamanda bu konuya da ilgiliyim ve arkadaşım 12 yıldır Dr Mikao Usui ekolüne uygun olarak bu işi yapıyor. Kendisi şu an AKUT'a EFT eğitimleri veriyor ve bunun yanı sıra kanser hastalarına da reiki seansları uyguluyor. Bilgilerine ve kendisine çok güvendiğim için reiki eğitimimi de kendisinden alacağım. Murat Tali diye google'da aratırsanız kendisi ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

Onun resmi sitesinden aldığım bilgilere göre; reiki uyumlaması: "Reiki eğitimi süresince her derecenin bilgilerinin ve uygulama tekniğinin öğretiminin yanısıra, inisiyasyon adı verilen ve her derecede farklı işlevi olan “kanal açma” işlemi de gerçekleştirilir.

İngilizce’de “attunement” denilen bu işlem, aslında her insanda mevcut olan enerji kanalının açılması, temizlenmesi, belirli yüksek frekanslardaki enerjiyi alabilmesi, özümseyebilmesi ve aktarabilmesi için gerekli olan ayarlamanın yapılması işlemidir. "

çok teşekkürler cevabınız için
murat beyi araştırıcam
iyi gelişmelerde görüşmek üzere :)

Merhaba bioenerji uygulamaları ile reikinin farkı nedir acaba? Hangisi daha etkili?

merhaba ,
Bioenerji ile ilgilenen arkadaslara tavsiyem olacak kendim gittim ve cok memnun kaldım .
Bedensel ve ruhsal şifalanma alanında çalışıyor. İlgilenenlerle detayları paylaşabilirim .

Merhabalar,

bir rahatsızlığım için reiki yaptırmak istiyorum. yardımcı olabilecek birilerini paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Back
X