reha yavuzer

Doğrudur, benden önce yazılanları ve olanları pek irdelemedim, yalnızca tarafsız ve objektif görüşümü paylaşmak istedim.

Reha beye 2013 yılında burun ameliyatı oldum. Reha beye ameliyat olabilmek için İstanbul'a gittim ve o zamanın parasıyla azımsanmayacak ölçüde para harcadım. Doktorumu seçerken dikkatli olduğumu sanıyordum, çünkü epeyce araştırmıştım. Herkes o kadar övüyordu ki onu, ben de etkilendim. Ancak sonuç hiç de hayal ettiğim gibi olmadı. Ameliyattan sonra eskisinden çok da farklı olmayan ve hatta eğik bir buruna sahip oldum. Kendisine söylediğimde hiç de oralı olmadı ve ilgilenmedi. Birkez daha ameliyat olmamak için yıllarca bu duruma alışmaya çalıştım, ancak etrafımda başka doktorlara ameliyat olup çok iyi sonuç alanları gördükçe öfkeme hakim olamıyorum. Yeniden ameliyat olmam kaçınılmaz gibi duruyor. Ama bu kez popülaritesine göre değil gerçekten ameliyat sonuçlarına göre bir doktor seçeceğim.
Merhaba oldunuz mu tekrar, benzer şeyler yaşamışız da

özellikle fotoğraf paylaşabilirseniz çok yardımcı olursunuz
Bende ameliyat olmayı düşünüyorum, internetten de biraz araştırıyım belki hasta fotografları bulurum derken bu sayfadaki yorumları gördüm ve yorumları okumam beni biraz endişelendirdi. Fotoğraf paylaşabilecek arkadaşlar paylaşır mısınız lütfen

X