• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Regresyon Terapisi

merhaba
ben regresyon terapisini denedim.internetten cok araştırdım ve bu konuda en ıyısı olduguna karar verdıgım kısıye gıttım.oldukca merak edıyordum nasıl yapıldıgı gecmıs yasama nasıl donuldugu.sunu basından soylıyeyım seanslar cok pahallı.her sean ucretı 300 lira.ılk seans sadece benı dınledı ve bol bol yazdı terapıstım.ıkıncı seans tamam dedım sonunda gorucem.once bır koltuga yatıyorsunuz ve terapıstınızın soyledıgı seylerı yapıyorsunuz.nefesınıze odaklanıyorsunuz sonra yavas yavas vucudunuzu dınlenmeye bırakıyorsunuz ve terapıstınızın sızı yonlendırdıgı dogrultuda gozunuzun onune sekıller gelıyor.ılk basta cok buyuk bır hayal kırıklıgına ugradıgımı soylemelıyım.bılınc altına gecme yontemı bana cok sacma geldı.terapıstınızın gordugunuz sekıllerı yorumlamasını beklemenız zaten yorumlasam orda olmam.kısaca ben gecmıse donemedım.oyle aglamıyorsunuzda sadec bır sahnede gozum yasardı.seans bıttıgınde ne ogrendın dıyor terapıstınız tamamen yorumu sıze bırakıyor.ucuncu seansta daha farklı olacagı umuduyla tekrar gıttım.yatınca terapıstım gozlerını kapat kendını gor dedı.bu kadar basıt olsa ben bunu evımdede yaparım.gene aynı seyler ıcımde bır sıkıntı ıllah bırsey gormeye kendımı zorlamam ve bundan ne ogrendıgımı bulmaya calısmam.kısaca 900 lıra vererek bu yontemın bana gore olmadıgını mantıgımın kabul etmedıgını anladım ve daha fazla para akıtmada sonlandırdım.Bu benım yasadıgım deneyım sızlerde faydalı olmasını dılerım :)

serpilerden bilgilendirme için teşekkürler. Aslında senin deneyimini okuyunca biraz kendimi gördüm. Ben de bir süredir bukonuda destek alıyorum.
Ben de artık sonlara doğru acaba ben de mi olmuyor diye düşünmeye başladım açıkçası. Gözlerini kapat dediğinde hiç bir şey görmüyorum. Sanırım bilinçaltıma ulaşmakta güçlük çekiyorum ya da başka bir nedeni olabilir bilemem. Belki buraya gelen ve benzer tecrübeleri yaşamış kişiler var ise bizi yönlendirebilirler, nasıl bu konuyu aşacağımız konusunda.

serpilerden bilgilendirme için teşekkürler. Aslında senin deneyimini okuyunca biraz kendimi gördüm. Ben de bir süredir bukonuda destek alıyorum.
Ben de artık sonlara doğru acaba ben de mi olmuyor diye düşünmeye başladım açıkçası. Gözlerini kapat dediğinde hiç bir şey görmüyorum. Sanırım bilinçaltıma ulaşmakta güçlük çekiyorum ya da başka bir nedeni olabilir bilemem. Belki buraya gelen ve benzer tecrübeleri yaşamış kişiler var ise bizi yönlendirebilirler, nasıl bu konuyu aşacağımız konusunda.

kime yaptırdınız acaba regresyon terapisini ve fayda görmediniz mi?

rica ederim.mesajınızı gec gordum.bu kadar zaman gectı hala regresyon terapısının gereksız oldugunu dusunuyorum :)

Bu konu yaptırdığım kişiyle mi alakalı emin değilim. Belirgin bir fayda gördüğümü ne yazık ki söyleyemeyeceğm :KK43:

zannetmiyorum cunku bende bir fayda gormedım.gecmıse donemedım evet bazı seyler gordum ama onlarıda yorumlamak benım harcım degıl.regresyonu yapan kısı sadece sızı dınlıyor ve bol bol not alıyor :) belkı farkındalıgınız artanılır onun ıcınde bu kadar para harcamaya degmez

zannetmiyorum cunku bende bir fayda gormedım.gecmıse donemedım evet bazı seyler gordum ama onlarıda yorumlamak benım harcım degıl.regresyonu yapan kısı sadece sızı dınlıyor ve bol bol not alıyor :) belkı farkındalıgınız artanılır onun ıcınde bu kadar para harcamaya degmez
Evet keisnlikle. Belki de benim gibi kişilerin regresyon terapisi öncesi bir alıştırma terapisine ihtiyaci vardır :KK48: Ama bu tip terapiler dediğiniz gibi son zamanlarda aldı başını yürüdü. Aylık maaşı vereceksin nerdeyse saçma :KK20:

Back