- 10 Ekim 2010
- 303
- 0
- 66
- Konu Sahibi maria magdalena
geçmiş yaşam terapisi, çok etkili bi yöntem olduğunu duydum deneyen var mı acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serpilerden bilgilendirme için teşekkürler. Aslında senin deneyimini okuyunca biraz kendimi gördüm. Ben de bir süredir bukonuda destek alıyorum.
Ben de artık sonlara doğru acaba ben de mi olmuyor diye düşünmeye başladım açıkçası. Gözlerini kapat dediğinde hiç bir şey görmüyorum. Sanırım bilinçaltıma ulaşmakta güçlük çekiyorum ya da başka bir nedeni olabilir bilemem. Belki buraya gelen ve benzer tecrübeleri yaşamış kişiler var ise bizi yönlendirebilirler, nasıl bu konuyu aşacağımız konusunda.
rica ederim.mesajınızı gec gordum.bu kadar zaman gectı hala regresyon terapısının gereksız oldugunu dusunuyorum :)serpilerden bilgilendirme için teşekkürler. Aslında senin deneyimini okuyunca biraz kendimi gördüm. Ben de bir süredir bukonuda destek alıyorum.
Ben de artık sonlara doğru acaba ben de mi olmuyor diye düşünmeye başladım açıkçası. Gözlerini kapat dediğinde hiç bir şey görmüyorum. Sanırım bilinçaltıma ulaşmakta güçlük çekiyorum ya da başka bir nedeni olabilir bilemem. Belki buraya gelen ve benzer tecrübeleri yaşamış kişiler var ise bizi yönlendirebilirler, nasıl bu konuyu aşacağımız konusunda.
Bu konu yaptırdığım kişiyle mi alakalı emin değilim. Belirgin bir fayda gördüğümü ne yazık ki söyleyemeyeceğmkime yaptırdınız acaba regresyon terapisini ve fayda görmediniz mi?
Bu konu yaptırdığım kişiyle mi alakalı emin değilim. Belirgin bir fayda gördüğümü ne yazık ki söyleyemeyeceğm![]()
Evet keisnlikle. Belki de benim gibi kişilerin regresyon terapisi öncesi bir alıştırma terapisine ihtiyaci vardırzannetmiyorum cunku bende bir fayda gormedım.gecmıse donemedım evet bazı seyler gordum ama onlarıda yorumlamak benım harcım degıl.regresyonu yapan kısı sadece sızı dınlıyor ve bol bol not alıyor :) belkı farkındalıgınız artanılır onun ıcınde bu kadar para harcamaya degmez