• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglmi hamilelikmi yoksa başka bir hastalikmi

Evet persembe gunüne baska bir dr dan randevu aldim bugun sabah pembemsi bir leke geldi sadece bu ay 40 yasına girdim cok erken menepoz icin içime kocaman bir sikınti verdi o dr
Başka çocuğunuz var mı? Eğerki yoksa dr sizi yine tüp bebeğe yönlendirecek ben sizin yaşınızı bilmediğim için öyle dedim. geç kalmadan başlayın tedaviye.
 
Başka çocuğunuz var mı? Eğerki yoksa dr sizi yine tüp bebeğe yönlendirecek ben sizin yaşınızı bilmediğim için öyle dedim. geç kalmadan başlayın tedaviye.
Benim ikinci evliligim esimin ilk hic baba olmamaiş benim 20 yasinda ilk evlilihimden bir oglum var ama hem oglum hem esim cokkk istiyorlar
 
Ben kan verdim 34 çıkmjştı hemşireye kalsa hamile değildim. Ama 5 ve üzerinin hamilelik olduğunu biliyordum. Lekelenmeyi çok yaşadım seninki ne bilmiyorum ama kan vermeden bilemezsin.
Regldn Kaç gün önce veya kac gün sonra 34 çıkmıştı acaba
 
Back