• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglmi hamilelikmi yoksa başka bir hastalikmi

f-l-z

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
574
241
103
44
Merhabalar en son reglm 22 nisan regl dongüm en gec 28 gunde bir olurum şaşmaz regl olmadim bayramdan hemen sonra kan testi yaptirdim 5.0 cikti tip.merkezi negatif dedi bugun 12 gun gecmiş oldu bugun az bisey bi kahvemsi leke geldi reglmi yoksa hamilelikmi kafam çok karisik bilgisi olan yorum yaoabilirmi acaba

Tekrar kan tahlili vermediniz mi düzenli artışa bakmak için. Değer sınırdaymış çünkü var da denmez yok da.

Nasıl direk negatif diyebilmiş ki 5ten sonrası pozitif sayılabiliyor niye belirli aralıklarla yaptırmadın benimde 10du 1 hafta içinde 4000i geçti

Bugün evde idrar testi de yaptim oda negatifti tip merkezi bizim makinede 5.0 ciktigi zaman negatif dir dedi bugün bir regl sancisi geldi hafif bir beli belirsiz bir kahve renkte bi akinti oldu sobra regl sansicida bitti bilmiyorum aklim karma karisik

Başka yerde kan ver bence.hakkında hayırlısı olsun inşaallah

Boyle birsey yasayip sonrasinda hamile.olan yok sanirim

Ben kan verdim 34 çıkmjştı hemşireye kalsa hamile değildim. Ama 5 ve üzerinin hamilelik olduğunu biliyordum. Lekelenmeyi çok yaşadım seninki ne bilmiyorum ama kan vermeden bilemezsin.

Bahsettiğiniz bana adet gecikmesi gibi geldi. Geç döllenme yaşamış olsanız son testiniz silik çıkardı diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Gebelik istiyorsanız yarın güzel haberler alırsınız inş 😇

Ben kan verdim 34 çıkmjştı hemşireye kalsa hamile değildim. Ama 5 ve üzerinin hamilelik olduğunu biliyordum. Lekelenmeyi çok yaşadım seninki ne bilmiyorum ama kan vermeden bilemezsin.
Çarşamba günı vermistim kani acaba gec dollenme falanmi oldu çunki en son birlikteligim 15 yada 16 mayisti regl tarihimde 18 mayisti

Bahsettiğiniz bana adet gecikmesi gibi geldi. Geç döllenme yaşamış olsanız son testiniz silik çıkardı diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Gebelik istiyorsanız yarın güzel haberler alırsınız inş 😇
Inşallah gzl haber alirim hamile degilsemde bi rahatsizlik olmaz inşallah ondan da korkuyorum

Çarşamba günı vermistim kani acaba gec dollenme falanmi oldu çunki en son birlikteligim 15 yada 16 mayisti regl tarihimde 18 mayisti
Son ilişkiden hamile kalmış olabilirsiniz.

Merhabalar en son reglm 22 nisan regl dongüm en gec 28 gunde bir olurum şaşmaz regl olmadim bayramdan hemen sonra kan testi yaptirdim 5.0 cikti tip.merkezi negatif dedi bugun 12 gun gecmiş oldu bugun az bisey bi kahvemsi leke geldi reglmi yoksa hamilelikmi kafam çok karisik bilgisi olan yorum yaoabilirmi acaba
adete olabilir kanda hemen çıkardı çıkmamış seninki

Tekrar kan verdiniz mi ?
Çok canım sıkkın dün dr gittim ultrasyonda bakti bebek gorunmuyor ama yine kanda bakalim dedi yine negatif cikti peki neden regl olmuyorum dedim erken menepoaza giriyor olabilirsin hemen tup bebek yapmak lazim dedi beni yolladi ne menepozu ya kafayi yiyecem

Çok canım sıkkın dün dr gittim ultrasyonda bakti bebek gorunmuyor ama yine kanda bakalim dedi yine negatif cikti peki neden regl olmuyorum dedim erken menepoaza giriyor olabilirsin hemen tup bebek yapmak lazim dedi beni yolladi ne menepozu ya kafayi yiyecem
Drunu değiştir ve sakın kafaya takma banada dediler ama hamile kaldım. Kaybettim ama hiç olmaz demişlerdi. Unut o dru da söylediklerinide

Drunu değiştir ve sakın kafaya takma banada dediler ama hamile kaldım. Kaybettim ama hiç olmaz demişlerdi. Unut o dru da söylediklerinide
Evet persembe gunüne baska bir dr dan randevu aldim bugun sabah pembemsi bir leke geldi sadece bu ay 40 yasına girdim cok erken menepoz icin içime kocaman bir sikınti verdi o dr

Back