Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz denediniz mi daha önceKızıllaşma olur.
Hayır kuaförümden duyduğum kadarıyla biliyorum Vücut ısısı arttığı için değişik reaksiyonlar gözlemlenebiliyormuş.Siz denediniz mi daha önce
Ben de vücut ısısı arttığı için açılmasına yardımcı oluyor diye duydum diğer türlü renkli boyamalarda diplerde ısı daha yüksek olduğu için kızıllaşma falan olabiliyormuş ama emin olamadımHayır kuaförümden duyduğum kadarıyla biliyorum Vücut ısısı arttığı için değişik reaksiyonlar gözlemlenebiliyormuş.
Dipleriniz koyuysa geçişlerde kızıllaşmalar olabilir. Bence riske atmayın.Ben de vücut ısısı arttığı için açılmasına yardımcı oluyor diye duydum diğer türlü renkli boyamalarda diplerde ısı daha yüksek olduğu için kızıllaşma falan olabiliyormuş ama emin olamadım
Ben de ama herkes sıkıntı olacağını söylüyor tedirgin oldum o yüzdenAllah Allah, ilk kez duydum böyle şey
Allah allah tam tersi kuaförde saçlar daha iyi açılsın diye saç kurutma makinesiyle ısı uygulanır oysaki.Sizin kuaför yanlış biliyor olmasın?Hayır kuaförümden duyduğum kadarıyla biliyorum Vücut ısısı arttığı için değişik reaksiyonlar gözlemlenebiliyormuş.
Kuaförüm ombre için söylememişti. Konu sahibinin saçları koyuysa geçişlerinde kızıllık olmaması için tavsiye etmedimAllah allah tam tersi kuaförde saçlar daha iyi açılsın diye saç kurutma makinesiyle ısı uygulanır oysaki.Sizin kuaför yanlış biliyor olmasın?
Ombrede de açıcı uygulanıyor ama fark edeceğini sanmıyorum ya.Kuaförüm ombre için söylememişti. Konu sahibinin saçları koyuysa geçişlerinde kızıllık olmaması için tavsiye etmedim
Biliyorum uzun yıllar ombre kullandım Kızıllaşmadan hiç hoşlanmadığım için çok dikkat ederdim yaptırdığım zamana. Belki de hurafedirOmbrede de açıcı uygulanıyor ama fark edeceğini sanmıyorum ya.
Zaten açıcının değdiği yerde ısınma oluyor kimyasal reaksiyon mu oluyor o anda ne oluyorsa.Bildiğin ısınıyor yani.Bilemedim
Regl iken saç boyanırsa tutmuyor veya çabuk akiyor ya o mantık hormonlarla alakalı bir durum diye biliyorumAllah Allah, ilk kez duydum böyle şey
Aslında kızıllık birazda saçınızın rengiyle alakalıBiliyorum uzun yıllar ombre kullandım Kızıllaşmadan hiç hoşlanmadığım için çok dikkat ederdim yaptırdığım zamana. Belki de hurafedir
Ben de 'oyle şey mi olur' diye açtım sayfayı,ama nice insan katilmis. Hiç duymamıştım daha önceRegl iken saç boyanırsa tutmuyor veya çabuk akiyor ya o mantık hormonlarla alakalı bir durum diye biliyorum
Ben hiç dikkat etmem ama öyle birşey var hani belli zamanlarda saç kestirmek kıl almak farklı farkli aonuçlar veriyor ya onun gibiBen de 'oyle şey mi olur' diye açtım sayfayı,ama nice insan katilmis. Hiç duymamıştım daha önce