Reglken anüsten kan

egebeyza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
3
Merhaba öncelikle ben 14 yaşındayım ilk adetim Şubat ayında olmuştu daha sonrasında bu aya kadar olmadım doktora gitmek istedim ama internette ilk yıl böyle düzensizlik olması normal diyodurdu annemde biraz daha bekleyelim gideriz demişti bu ay oldum bugün 5.günü. İlk adetimde anüsten kan gelme gibi bir şey yaşamadım. Bu ayda direk gözle görülür şekilde kan gelmiyor zaten ama peceteyle silerken kan izleri görüyorum. Daha önce yaşayan ablalarım yardimci olursa çok sevinirim kaç gündür aklıma takıldı internette kist falan diyor moralim çok bozuldu

Canım merhaba . Anüsten kan gelmez. Adetin oraya bulasıyodur peceteye silince sana öyle geliyordur kafana takma :)

İlk aylarda olur öyle aksamalar:) takma kafana... eğer aşırı tüylenme, sivilcelenme gibi sorunlar varsa doktora git için rahat etsin

Canım oraya kan bulaşıyor olabilir onun dışında kabiz olduysan zorladiysan makat çatlağı ya da hemoroidde olmuş olabilir regl ile anüsün alakası yok

İlk aylarda olur öyle aksamalar:) takma kafana... eğer aşırı tüylenme, sivilcelenme gibi sorunlar varsa doktora git için rahat etsin
Teşekkürler öyle aşırı Tüylenme ve sivilcelenme problemim yok ama internette bu tip sorun yaşayan kadınlarda endometriozis denilen bir hastalık olabileceği yazmış ondan şüphelendim

Canım internette başım ağrıyor yazsan kanser diyor zaten boşver sen hiçbir şeyin yoktur. Regl kanı oraya bulaşmıştır ya da tuvalet esnasında zorlanmışsa bazen kan gelebilir. Normal şeyler bunlar güzelce uyuyabilirsin bu gece :)

Canım oraya kan bulaşıyor olabilir onun dışında kabiz olduysan zorladiysan makat çatlağı ya da hemoroidde olmuş olabilir regl ile anüsün alakası yok
Kabız yada herhangi bir zorlanma olmadı reglken anüsten kan gelmez biliyorum ama bir hastalık olabilir mi diye düşündüm çünkü reglden önce böyle bir problem yoktu onunla başladı.

Teşekkür ederim içim rahatladı bir nebze de olsa =)

Kabız yada herhangi bir zorlanma olmadı reglken anüsten kan gelmez biliyorum ama bir hastalık olabilir mi diye düşündüm çünkü reglden önce böyle bir problem yoktu onunla başladı.
Öyle bi hastalık hiç duymadım olduğunu ca sanmıyorum. Anusten kan hastalık belirtisi olabilir ama regliyle bi alakası yok.

Öyle bi hastalık hiç duymadım olduğunu ca sanmıyorum. Anusten kan hastalık belirtisi olabilir ama regliyle bi alakası yok.
Peki, teşekkür ederim yorumunuz için. Endometriozis diye bir hastalıkmış ama bende yok sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…