- 18 Kasım 2020
- 56
- 30
- 8
Dün başka bir sorunun altına bırakmıştım problemimi fakat bu sabahta şiddeti artan bir durumda uyandım. Bana yardımcı olacak bir arkadaşım var mı acaba? Enfeksiyon mu kaptım diyorum ancak daha önce bir kez yaşadığım için yanından geçmeyen başka komplikasyonlar var.Merhaba yeni üye oldum. Üzerinden epey geçmiş ancak bende benzer durumlar içindeyim ve üstelik üç aydır. Eylül ekim ve bu ay. Geçen iki ay regli günüme 10 gün kala garip garip şeyler yaşıyorum vücudumda. Bu ay artık boku çıkınca her kadın gibi şurda burda araştırmaya koyuldum. Bu siteye denk geldim ve öncelikle buranın nasıl kullanıldığını da bilmiyorum. Ancak çevremdekilere hissettirmeden yaşadığım şu sıkıntıdan patlayacak hale geldim. Çünkü Kasım 2 reglimin ilk günü 6 gün sürdü (genelde de öyle) üç gündür çişimde koyulaşma var, kahverengimsi su benzeri bir akıntı. Şişkinlik ve kabızlıktan öleceğim. Geçen ay da üç dört gün pembe kanama sağ kasığım da ağrılar kasılmalar oldu sonuç regli oldum. Bu ayda benzeri aynı süreç ancak farklı ilerliyor. Çiş çıktı bu ayda alt karnım davul gibi. Ve reglime 11 gün var. Gittim tartıldım aynı kilodayım. Ama davul gibi hissediyorum. Minik minik çiş geliyor ve yanma batma değil başka bir şey hissediyorum. Herkes hemen bilimsel kuramsal yaklaşımlara göre değerlendirdiği için bende buraya yazayım dedim. Şimdi bu gebelik belirtileri mi değil mi değilse her ay her 6/5 in yaşadığı bu şey ne. Test denilince ağlamak istiyorum gizli gizli yapıp geçen aylar da olumsuz çıkması sonucu nasip değilmiş deyip kendimi avutmaktan bıktım. Yardım edin arkadaşlar ne olur.