regliniz kaç gün sürüyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bugün regl oldum buraya tarih atmış olayım-tatlicadiarzu-
unuturyorum yoksa klava:

senağlamasenağlamaühü ühü niye ben böyleyim yaaaaaa,en az 10 gün sürer bazen 12, 14 gün olur,senağlamasenağlama
yakında kociş boşıycek beni :roflol::roflol:

4.gün finiş

benim 6 gün 2 günü zaten lekelenme oluyor..

merhaba arkadaşlar.ben aranıza yeni katıldım.benim hepinizden vahim.birinci gün oluyorum diğer üç gün lekelenme oluyo.ve o ilk günde çok yoğun olmuyorum.dr ada hiç gitmedim.sizce normal mi?

6 gün sürüyor, son gün lekelenme oluyor sadece, günlük pedle geçebiliyor. =))
yıllardır hep düzenlidir, çok şükür a.s

psikolojime bağlı olarak dengesiz:) önceden öss zamanlarında 2 gün sürdüğünüde hatırlıyorum şahsen..ama şimdi normalde 4 -5 gün en fazla

liseye kadar 7 belki 8 gün bile sürdüğü oluyordu sanırım. üniversitedeyken 5 güne inmişti galiba. 5 gün ama 2-3 günü yoğun, 2-3 gün hafifti. son 3-4 yıldır 1. ve sonuncu günü hafif lekelenme bir günü feci şiddetli olmak üzere toplam 4-5 gün.

evlisiniz daha iyi bilirsiniz belki ama adet döneminde vücuttan atılan pis kan değil yumurtalarımız bildigim kadarıylaa.s

a.s

ya benim 4 gün sürüyo ama bana böyle olmasının daha sağlıklı olduğunu duymuştum yani boşa kan kaybı olmaması açısından..

ortalama 4 gün sürdüğü, ama 1 ile 7 günün alt ve üst sınırlar olarak kabul edildiğini okumuştum birkaç yerde.

aslında gün sayısından çok yoğunluk belirleyicidir diye düşünüyorum.

a.s

senağlamasenağlamaühü ühü niye ben böyleyim yaaaaaa,en az 10 gün sürer bazen 12, 14 gün olur,senağlamasenağlama
yakında kociş boşıycek beni :roflol::roflol:

doktora gitmediniz mi? ben 5 gün sürdüğü halde çıldırıyorum, yaşam kaliteniz açısından da çok sorun olmalı bu kadar uzun süre. hormonel bir probleminiz olabilir, doktorunuzun uygulayacağı tedaviyle hayatınızı daha rahat devam ettirebilirsiniz yerimseniben

Ben biraz ayrıntı vereyim sana:) ilk 4 gün normal,5-6-7 leke şeklinde..

1.günü çok az , 2 ile 3de normal ,4 ile 5.gün bitmek üzere 6-7.günde çok az kahve renginde leke:)
az oluyorum ama agrıdan maffoluyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…