regliniz kaç gün sürüyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde 7 gün sürüyor. Hemde çok oluyorum benim.doğum kontrol hapı kullanırken azalmıştı. Hapı bıraktım yine eskisi gibi hem uzun hemde yoğun geçiyo

benim 4 gün 4. gün sadce lekenme oluyo ama ..

cnm aslında adetin uzun sürmesi daha sağlıklı olduğunu duydum içerideki pis kanı atıomuşsun çünkü kısa sürmesi iyi değil aslında

evlisiniz daha iyi bilirsiniz belki ama adet döneminde vücuttan atılan pis kan değil yumurtalarımız bildigim kadarıylaa.s

Kızlar benim 6 gün falan sürüyo ama korunmayı bıraktıktan sonra nedense 4 ebazende 3olabiliyo ama bendede çok sancı oluyo ama ağrı kesici içince kanamam kesilmiyo

evlisiniz daha iyi bilirsiniz belki ama adet döneminde vücuttan atılan pis kan değil yumurtalarımız bildigim kadarıylaa.s

hayır evliyim ama daha 9 aylık evliyim :) yani bende sizin gibiyim henüz pek bişyi bildiğim yok ama bildiğim bu:)

ya benim 4 gün sürüyo ama bana böyle olmasının daha sağlıklı olduğunu duymuştum yani boşa kan kaybı olmaması açısından..

ya benim 4 gün sürüyo ama bana böyle olmasının daha sağlıklı olduğunu duymuştum yani boşa kan kaybı olmaması açısından..

am işte kirli kanın dışarıya attılmasıda sağlık açısından daha iyiymiş bilmiyorum artık ama:)

evlenmeden önce 10 gün sürerdi hemde 15 günde bir regl olurdum ama çok şükür artık 7 gün sürüyor ve ayda bir

5 gün sürer. 4.ve 5. günler lekelenmeden ibaret olur
doğum kontrol hapı reglin yoğunluğunu azaltıyor. Bende öyle oldu.

benim de 7 gün sürüyor ve çok yoğun geçiyor, gün sayısını ve kanama miktarını azaltmak için hormonlu spiral taktırmayı düşünüyorum, bu yöntemi kullananınız oldu mu hiç?

Benimde hap kullanmadan önce 6 gün ve yoğun oluyordu.Ama hap azalttı son 2 aydır 5güne indi ve doğrudürüst gelmez oldu:çok üzgünüm: kist yüzünden de hap kullanmak zorundayım.Çıkmazdayımbenneyaptımki

35-40 günde bir oluyorum 3 gün sürüyor.oda sağlam sadece bir gün oluyor.diğer günler oldukça cılız..

30 gunde bir oluyorum 7 gun suruyor..

haplar ve igneler azaltıyor galiba
ben çogaltır diye düşünüyordum ama

Benim yaklaşık 6-7 gün sürüyor,ama son iki gün sadece leke olarak..

benim 3gün 4cün lekenme ama biter faliyete hazır çalışmalar başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…