• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglinin son günü beraber olunca hamile kalınır mı?

midifik

Guru
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
10
0
286
İstanbul
Reglim 3.4. Günü normalde 5 gün sürer ama erken kesildi deniz vs etkisi sanırım ve biz beraber olduk.korunmadık 10 dak lavaboya gittim normalde adetim düzenlidir. 2 gün gecikti bel kasık ağrılarım regli gibi sizce haöile olabilir miyim? Yani regli biterken hamile kalan var mı :)

Reglim 3.4. Günü normalde 5 gün sürer ama erken kesildi deniz vs etkisi sanırım ve biz beraber olduk.korunmadık 10 dak lavaboya gittim normalde adetim düzenlidir. 2 gün gecikti bel kasık ağrılarım regli gibi sizce haöile olabilir miyim? Yani regli biterken hamile kalan var mı :)
Olabilir. Sonuçta regl bitmiş

Olabilir neden olmasın ki, herkes 14. yumurtlamıyor.
Şüpheniz varsa kan testi yaptırın.

Düşükte olsa bence ihtimal var adetiniz 1 hafta 10 gün gecikirse kan verin bence

Ben reglimin son günü hamile kaldığımı düşünüyorum ama tabii düzenli ilişki varsa bilmek mümkün değil. İstiyorsanız Allah gönlünüze göre tez versin

Regli baslangicinda ben gecen sene geç dollenmeyle kalmistim yani adetken bile hamile kalanini duydum

Back