• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglinin 3.günü yapılan tetkikler.

POWERHACK

Powerhack
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2014
14.662
13.280
298
Selam kızlar. Bugün regl 6 gün geçti doktora gittim kan tahlili negatif çıktı. Doktorla konuştum 8 aydır olmuyor diye 1 senelik evliyim. Doktor bana regl 3 günü gel tahlil yapalım dedi neler yapıyor merak ettim ve alttan bakacakmi endiseliyim sizin tecrübenize ihtiyacım var bide yumurta arttırıcı ilaç verelim dedi ne dir bu

Son düzenleme:
Selam kızlar. Bugün regl 6 gün geçti doktora gittim kan tahlili negatif çıktı. Doktorla konuştum 8 aydır olmuyor diye 1 senelik evliyim. Doktor bana regl 3 günü gel tahlil yapalım dedi neler yapıyor merak ettim ve alttan bakacakmi endiseliyim sizin tecrübenize ihtiyacım var bide yumurta arttırıcı ilaç verelim dedi ne dir bu
Cnm öncelikle muayene eder ve sonrasında kan verirsin hormon testi için bunlarda herhangi bir problem çıkmazsa klomen verir yumurta geliştirici adetin 5. Günü kullanmaya başlarsın Dr söylediği şekilde sonrasında belli günlerde tekrar çağırıp yumurtaların durumuna bakar gelişip gelişmediğine

Cnm öncelikle muayene eder ve sonrasında kan verirsin hormon testi için bunlarda herhangi bir problem çıkmazsa klomen verir yumurta geliştirici adetin 5. Günü kullanmaya başlarsın Dr söylediği şekilde sonrasında belli günlerde tekrar çağırıp yumurtaların durumuna bakar gelişip gelişmediğine

Anladım canım muayne eder derken alttan mı :( ama adetli çagırıyor zaten. peki bu çatlama ignesi vuruluyormuş ilk olucakta oyüzden endişeliyim

Anladım canım muayne eder derken alttan mı :KK43: ama adetli çagırıyor zaten. peki bu çatlama ignesi vuruluyormuş ilk olucakta oyüzden endişeliyim
Evet Adetliyken bakıyorlar alttan herhangi kist falan varmı diye.. Çatlatma iğnesi verirmi bilmiyorum onu genelde çatlama sorunu olana veriyorlar.bende daha önce kullandım klomen ama iğne vermedi Dr çünkü çatlamada sorun yoktu

Evet Adetliyken bakıyorlar alttan herhangi kist falan varmı diye.. Çatlatma iğnesi verirmi bilmiyorum onu genelde çatlama sorunu olana veriyorlar.bende daha önce kullandım klomen ama iğne vermedi Dr çünkü çatlamada sorun yoktu

ANLADIM CANIM YANLIZ BEN HALA REGL OLMADIM :D

Bi de hamile olurmussun:p Bn de adetliyken gidicem ayni tetkikler icin ins olmam 9 ay boyunca:KK66:)

Ay tatlım ögle bişi olsa Soklara girerim ve mutlu olurum Sürekli uyku halindeyim Etrafımdakiler Şaşkın Esim Felan. Hastada degilim bakalım Doktor Rahmin Aşırı kalın Sanki Hamile KAdının Rahmine bakıorum Dedi ama KAn negatif çıktı İdrar silik çıktı anlamadım Bekliyecez bugün Akıntım Fazla Ve gögüs Agrım Çok.. Siştiler :)

Bacim ben adet oldm ucunde eylulun ve tahlillermi yaptrdm ucncu gun cok sukur
Bi siknti yok. Umutlar bi dahaki bata:) sen naptn netlesti mi durumun:)
Şekerim benimde temiz çıktı klomen kullandım çarşamba 23.5mm yumurtam oluştu çatlama iğnemi oldum beklemedeyim bide destek için duphaston verdi tutunursa beslesin die bakalim

Back