• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglin ilk günü akıntı

Yldizimmm

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2022
44
13
18
30
Merhaba arkadaşlar bugün regl olmam gerekiyordu ama akıntım geldi. Ben adet olduğumu sandım bir baktım baya ıslak bembeyaz bir akıntı hamilelikle alakası olamaz değil mi? Daha öncede yaşadığım durumdan özet geçeyim şubat sonu eşimle ilişkiden sonra kaza ile belki biraz içeri kaçmış olabilir emin değilim dedi bende umursamadım çünkü o kadar kolay hamile kalınmıyor bildiğiniz gibi mart ayında 3 gün erken regl oldum ve 3 gün sürdü regl bitiminden 10 gün sonra yumurtalıklarımda çok yoğun ağrı oldu ve kan lekesi geldi bende acaba hamile kaldım 3. Gun süren reglim yerleşme kanamasıydida benmi anlamadim dedim ve düşük yapıyorum zannederek test yaptım negatifti sonuç sonra hemen kan testi verdim oda negatif çıktı benim icim rahatladı ağrılarım bir kaç gün daha devam etti ve geçti bugün de regl olmam gerekirken olmadım akşam ıslaklık hissettim olduğumu sandım ama bembeyaz ıslak fazla bir şekilde akıntı geldi hamilelik takıldı yine aklıma yaşayan varmı böyle birşey regl olması gereken ilk gün akıntı yaşayan oldumu merak ettim

Durumumu yaşayan biri yok mu? Bugün 2. Gun hala regl olmadım regl ağrılarım da yok hala

Back