- 29 Kasım 2020
- 104
- 35
- 13
- 27
- Konu Sahibi Cey cey 1011
-
Evet yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ama dedikleri gibi bir süre uzanmak vs yapmadım direk ayağa kalktımYumurta tarihini biliyor musun mesela belki de uzadı regl. Belirtiler için çok erken. Ha diyelim ki hamilelik belirtisi testte çıkar zaten. İnşallah vardır
Evet yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ama dedikleri gibi bir süre uzanmak vs yapmadım direk ayağa kalktımYumurta tarihini biliyor musun mesela belki de uzadı regl. Belirtiler için çok erken. Ha diyelim ki hamilelik belirtisi testte çıkar zaten. İnşallah vardır
En az 1 Hafta bekle diyen de var test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorumAdet gecikmiş şu durumda yapabilirsiniz.
Yumurtlamanın üzerinden en az 14 gün geçtiyse 1 hafta beklemeye gerek yok bugün de çıkar varsaEvet yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ama dedikleri gibi bir süre uzanmak vs yapmadım direk ayağa kalktım
En az 1 Hafta bekle diyen de var test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
En az 1 Hafta bekle diyen de var test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorumAdet gecikmiş şu durumda yapabilirsiniz.
16 gün geçti evetYumurtlamanın üzerinden en az 14 gün geçtiyse 1 hafta beklemeye gerek yok bugün de çıkar varsa
Sabah ilk idrarla kesin çıkar o zaman. Hem yumurtlamadan 16 gün geçmiş hem adet gecikmiş.Evet yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ama dedikleri gibi bir süre uzanmak vs yapmadım direk ayağa kalktım
En az 1 Hafta bekle diyen de var test yapıp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
16 gün geçti evet
O halde yarın sabah yapayım :)Sabah ilk idrarla kesin çıkar o zaman. Hem yumurtlamadan 16 gün geçmiş hem adet gecikmiş.
Yap da haber ver kız merak ettim valla inşallah vardırO halde yarın sabah yapayım :)
Kür ne demek ki :)Yap da haber ver kız merak ettim valla inşallah vardırbir sey kullandın mı kür falan?
Soğan kaynatıp içmek, hayıt demeyip içmek, kocaya keçiboynuzu yedirmek gibi şeylerKür ne demek ki :)
Haahhaha yok yok :) öylesine denedik gibi bir şeydi aslında olursa olur mantığındaSoğan kaynatıp içmek, hayıt demeyip içmek, kocaya keçiboynuzu yedirmek gibi şeyler
Ilk deneme mi ne zamandır istiyonuzHaahhaha yok yok :) öylesine denedik gibi bir şeydi aslında olursa olur mantığında
Evet ilk :)Ilk deneme mi ne zamandır istiyonuz
Peki yumurtlamayı neye göre takip ettin? Uygulama mi ovülasyon testi mı?Evet ilk :)
Açıkçası âdet günleri değişkenlik gösterdiği için ( bazen 31 bazen 35) kendimi takip ettim akıntım çok gelmişti o gün anladım :) yani uygulama :)Peki yumurtlamayı neye göre takip ettin? Uygulama mi ovülasyon testi mı?
He akıntı uygulama karışık anladım. Peki ilk çocuk mu olacak nasip olursa?Açıkçası âdet günleri değişkenlik gösterdiği için ( bazen 31 bazen 35) kendimi takip ettim akıntım çok gelmişti o gün anladım :) yani uygulama :)
Evet ilk :) bilmiyorum klasik belirtiler Yok şu an bende :)He akıntı uygulama karışık anladım. Peki ilk çocuk mu olacak nasip olursa?
Şimdi sana bazı kötü haberlerim var. Uygulamalar genellikle yumurtlama tarihini doğru hesaplayamıyor yani herkeste tutmuyor. Ama akıntım vardı dedin az çok farkındasın yumurtladigin tarihin bu güzel bir sey. Bir de ilk aydan gebe kalma olasılığı tahmin ettigin kadar yüksek değil. Ama olmazsa üzülme hicbir sıkıntı yoksa 6 ay dolmadan olur inşallah.Evet ilk :) bilmiyorum klasik belirtiler Yok şu an bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?