- 25 Ekim 2020
- 93
- 139
- 36
Öncelikle herkese merhabalar araniza yeni katıldım reğlime 9 gün var bu ayın 14 de doktor kontrolüm vardı doktorumuz sağ tarafında yumurtan gelişmiş bu senin yumurtan olabilir yarından sonra bebek istiyorsanız başlayabilirsiniz sol tarafında ufak bir kist var ama problem değil herşey çok güzel dedi. 29 temmuz da 7+3günlük bebeğim kalp durması sonucu kaybettim. kürtaj oldum sonuçlar patoloji den temiz çıktı. sağlıksız gebelik dediler. doktorumuz korunmanıza gerek yok dedi ben her ihtimale karşın en az 1 regli geçsin istedim. 2 regli oldum bu ay korumadık. lafın kısası bata 9 gün var ben bu ay 18 19 ve 21 değerlendirdim. 29 günde regli oluyorum. yumurtlama takibi yapmadım. belirtiler var ama gebelik olabilir mi bilmiyorum. ayaklarda üşüme aşırı soğuklar kasıklarım batıyor ağrıyor göğüslerim şiş ama ağrı yok siyah halkalarım biraz belirgin. henüz erken ama sabah uyandıgım zaman 37 üzeri vücut ısım. en çok kasık ağrısı yaşıyorum ve aşırı soğuk ayaklarım var. hem sağ hem sol her 2 tarafa da ağrı giriyor ara ara. 1 kızım var 30 aylık 2 çi olsun istiyoruz. yardımcı olursanız sevinirim