Reglime 7 gün var . Erken test ?

Malesef hala çıkmadı e nabıza geç düşüyor ya malesef bende merakla bekliyorum..
Sizden haber bekliyorum çünkü her belirtimiz , günümüz aynı. Ben de bugün test yaptım test sonucumuz bile benziyor. Güzel haberler inşallah

Eklentiler

• IMG_6337.png
    601 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_6338.png
    669,4 KB · Görüntüleme: 19
Sizden haber bekliyorum çünkü her belirtimiz , günümüz aynı. Ben de bugün test yaptım test sonucumuz bile benziyor. Güzel haberler inşallah
Evet sizinde benim gibi silik çıkmış . valla bende merakla bekliyorum çıkar çıkmaz yazıcam size .

Gögüs şişliğim ve hafif bulantım da var . Ve tatlı sevmeyen biri olarak haddinden fazla tatlı şeyler yiyorum sanki şekerim düşmüşcesine .
Göğüs şişliği çok net bir belirti. Düşükle sonuçlanan gebeliğimde benimde net belirtim oydu. Bu ay hiç yok bende bu belirti. Sadece kasık batması oluyor ara ara. O sebeple sordum. İnşallah saglikla alırsınız kucağınıza

İnşallah isteyen herkeze Rabbim sağlıklı gebelikler nasip eder

Muhtemelen çıkmıştır ama e nabıza geç yükledikleri için bende hala öğrenemedim muhtemelen yarına kaldı bende merakla bekliyorum .
Benim geçen hafta 166 çıktı ama yeni düşük yaptım arkasından bir ay geçti hemen hamile kaldım acaba riskli olurmu terettüyim birde 2 yaşında oğlum var 22 yaşındayım ve 45 kiloyum açıkçası korkuyorum ikinci sezaryen kaldırırmıyım

Bende aynı o şekilde önceki ay düşüğüm ay atlamadan tekrsr gebelik . Oyüzden bu kadar tedirginim . Zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…