• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglime 7 gün var . Erken test ?

Malesef hala çıkmadı e nabıza geç düşüyor ya malesef bende merakla bekliyorum..
Sizden haber bekliyorum çünkü her belirtimiz , günümüz aynı. Ben de bugün test yaptım test sonucumuz bile benziyor. Güzel haberler inşallah 🙏

Eklentiler

• IMG_6337.png
    IMG_6337.png
    601 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_6338.png
    IMG_6338.png
    669,4 KB · Görüntüleme: 19
Sizden haber bekliyorum çünkü her belirtimiz , günümüz aynı. Ben de bugün test yaptım test sonucumuz bile benziyor. Güzel haberler inşallah 🙏
Evet sizinde benim gibi silik çıkmış . valla bende merakla bekliyorum çıkar çıkmaz yazıcam size .

Gögüs şişliğim ve hafif bulantım da var . Ve tatlı sevmeyen biri olarak haddinden fazla tatlı şeyler yiyorum sanki şekerim düşmüşcesine .
Göğüs şişliği çok net bir belirti. Düşükle sonuçlanan gebeliğimde benimde net belirtim oydu. Bu ay hiç yok bende bu belirti. Sadece kasık batması oluyor ara ara. O sebeple sordum. İnşallah saglikla alırsınız kucağınıza 💕

Göğüs şişliği çok net bir belirti. Düşükle sonuçlanan gebeliğimde benimde net belirtim oydu. Bu ay hiç yok bende bu belirti. Sadece kasık batması oluyor ara ara. O sebeple sordum. İnşallah saglikla alırsınız kucağınıza 💕
İnşallah isteyen herkeze Rabbim sağlıklı gebelikler nasip eder 🙏🏻

Muhtemelen çıkmıştır ama e nabıza geç yükledikleri için bende hala öğrenemedim muhtemelen yarına kaldı :( bende merakla bekliyorum .
Benim geçen hafta 166 çıktı ama yeni düşük yaptım arkasından bir ay geçti hemen hamile kaldım acaba riskli olurmu terettüyim birde 2 yaşında oğlum var 22 yaşındayım ve 45 kiloyum açıkçası korkuyorum ikinci sezaryen kaldırırmıyım

Benim geçen hafta 166 çıktı ama yeni düşük yaptım arkasından bir ay geçti hemen hamile kaldım acaba riskli olurmu terettüyim birde 2 yaşında oğlum var 22 yaşındayım ve 45 kiloyum açıkçası korkuyorum ikinci sezaryen kaldırırmıyım
Bende aynı o şekilde önceki ay düşüğüm ay atlamadan tekrsr gebelik . Oyüzden bu kadar tedirginim . Zaten

Benim geçen hafta 166 çıktı ama yeni düşük yaptım arkasından bir ay geçti hemen hamile kaldım acaba riskli olurmu terettüyim birde 2 yaşında oğlum var 22 yaşındayım ve 45 kiloyum açıkçası korkuyorum ikinci sezaryen kaldırırmı
Allah büyük kaldırısın içini ferah tut . Stres yapma yeter . Riskli olsa söylerdi doktor .

Back