Sizden haber bekliyorum çünkü her belirtimiz , günümüz aynı. Ben de bugün test yaptım test sonucumuz bile benziyor. Güzel haberler inşallahMalesef hala çıkmadı e nabıza geç düşüyor ya malesef bende merakla bekliyorum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizden haber bekliyorum çünkü her belirtimiz , günümüz aynı. Ben de bugün test yaptım test sonucumuz bile benziyor. Güzel haberler inşallahMalesef hala çıkmadı e nabıza geç düşüyor ya malesef bende merakla bekliyorum..
Evet sizinde benim gibi silik çıkmış . valla bende merakla bekliyorum çıkar çıkmaz yazıcam size .Sizden haber bekliyorum çünkü her belirtimiz , günümüz aynı. Ben de bugün test yaptım test sonucumuz bile benziyor. Güzel haberler inşallah
Merhabalar hayırlı olsun tek belirtiniz gaz ve akıntı mı başka belirtiniz var mı acaba1 haftam var . Fakat aşırı miğdemdr gaz var . Ve beyaz akıntım var .
Sizce ?
Gögüs şişliğim ve hafif bulantım da var . Ve tatlı sevmeyen biri olarak haddinden fazla tatlı şeyler yiyorum sanki şekerim düşmüşcesine .Merhabalar hayırlı olsun tek belirtiniz gaz ve akıntı mı başka belirtiniz var mı acaba
Göğüs şişliği çok net bir belirti. Düşükle sonuçlanan gebeliğimde benimde net belirtim oydu. Bu ay hiç yok bende bu belirti. Sadece kasık batması oluyor ara ara. O sebeple sordum. İnşallah saglikla alırsınız kucağınızaGögüs şişliğim ve hafif bulantım da var . Ve tatlı sevmeyen biri olarak haddinden fazla tatlı şeyler yiyorum sanki şekerim düşmüşcesine .
İnşallah isteyen herkeze Rabbim sağlıklı gebelikler nasip ederGöğüs şişliği çok net bir belirti. Düşükle sonuçlanan gebeliğimde benimde net belirtim oydu. Bu ay hiç yok bende bu belirti. Sadece kasık batması oluyor ara ara. O sebeple sordum. İnşallah saglikla alırsınız kucağınıza
Muhtemelen çıkmıştır ama e nabıza geç yükledikleri için bende hala öğrenemedim muhtemelen yarına kaldı bende merakla bekliyorum .Canım merhaba sonucun çıktımı
Benim geçen hafta 166 çıktı ama yeni düşük yaptım arkasından bir ay geçti hemen hamile kaldım acaba riskli olurmu terettüyim birde 2 yaşında oğlum var 22 yaşındayım ve 45 kiloyum açıkçası korkuyorum ikinci sezaryen kaldırırmıyımMuhtemelen çıkmıştır ama e nabıza geç yükledikleri için bende hala öğrenemedim muhtemelen yarına kaldı bende merakla bekliyorum .
Bende aynı o şekilde önceki ay düşüğüm ay atlamadan tekrsr gebelik . Oyüzden bu kadar tedirginim . ZatenBenim geçen hafta 166 çıktı ama yeni düşük yaptım arkasından bir ay geçti hemen hamile kaldım acaba riskli olurmu terettüyim birde 2 yaşında oğlum var 22 yaşındayım ve 45 kiloyum açıkçası korkuyorum ikinci sezaryen kaldırırmıyım
Hala çıkmadıPozitif gibi duruyor sonucunuz ne çıktı çok merak ettim ? allah hayırlısını nasip etsin
Benim geçen hafta 166 çıktı ama yeni düşük yaptım arkasından bir ay geçti hemen hamile kaldım acaba riskli olurmu terettüyim birde 2 yaşında oğlum var 22 yaşındayım ve 45 kiloyum açıkçası korkuyorum ikinci sezaryen kaldırırmı
Allah büyük kaldırısın içini ferah tut . Stres yapma yeter . Riskli olsa söylerdi doktor .Benim geçen hafta 166 çıktı ama yeni düşük yaptım arkasından bir ay geçti hemen hamile kaldım acaba riskli olurmu terettüyim birde 2 yaşında oğlum var 22 yaşındayım ve 45 kiloyum açıkçası korkuyorum ikinci sezaryen kaldırırmıyım