Regl'ime 5 gün var ama ...

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
Kizlar regl ime bes gun var ama tipki regli agrisi gibi ama kat kat hafif tarzda bir agrim var regli olucam gibi daha once hic duzensiz regl yasamadim gebelik dusunuyoruz bu bir belirti olabilir mi ? Elimde ovulasyon testleri var yapsam sonuc verir mi gebelik testi gostermez sanrsam

Yap arkadaşım, ne zararı olur? Ama ben anlamam hiç, pahalı mı ki bu testler, boşa israf olmasın tabi...neyse, bir bilen gelsin en iyisi, ben kaçtım :)

bu belirti olamaz cunku ikisinin belirtisi hemen hemen aynidir hamilelikte bazi ekstra degisiklikler olabilir uyku artisi sık tuvalet ihtiyaci gibi ama buda kisiye gore degisir test icin erken adetnizin bir kac gun gecmesini bekleyin bazi kisiler erken ogrenebiliyor ama en saglikli sonucu adet gunu gecince alirsiniz

bu belirti olamaz cunku ikisinin belirtisi hemen hemen aynidir hamilelikte bazi ekstra degisiklikler olabilir uyku artisi sık tuvalet ihtiyaci gibi ama buda kisiye gore degisir test icin erken adetnizin bir kac gun gecmesini bekleyin bazi kisiler erken ogrenebiliyor ama en saglikli sonucu adet gunu gecince alirsiniz

Tsekkurler cevaplariniz icin

Yap arkadaşım, ne zararı olur? Ama ben anlamam hiç, pahalı mı ki bu testler, boşa israf olmasın tabi...neyse, bir bilen gelsin en iyisi, ben kaçtım :)

Ok. Tsekkurler.......

Ben iliskiden 10 gün sonra yapmistim elimde vardi koyu cikmisti ovulasyon günü gibi sasirmistim iki keremi yumurtluyorum diye meger hamileymisim burdan okumustum olabilecegini

Ben iliskiden 10 gün sonra yapmistim elimde vardi koyu cikmisti ovulasyon günü gibi sasirmistim iki keremi yumurtluyorum diye meger hamileymisim burdan okumustum olabilecegini
Oyle mi diyorsun ? O kadar mi belli oluyor ?

Yaptim ovulasyontestini ilk cizgi oldukca koyu diger cizgi hic yoktu. :KK14: Allah hayirlisiyla versin uzuldum ama ne yapiyim :2: esime soyledim oda cok uzuldu

Canim cok gencsin, olur bebesiniz en dogru vaktinde insallah. Niye bu kadar uzuldunuz ki simdi ikinizde? :KK43: Rabbim gonlunuze gore versin insallah.

Canim cok gencsin, olur bebesiniz en dogru vaktinde insallah. Niye bu kadar uzuldunuz ki simdi ikinizde? :KK43: Rabbim gonlunuze gore versin insallah.
Allah razi olsun cnm..evet yeni evliyiz ama esimde varikosel olabileceginden suphe ediyoruz :KK43: hayirlisi ne ise o olsun Rabbim bilir de cevrede hani bebek yok mu diyorlar aslinda ne vazifeyse ustlerine iste

X