Reglime 3 gun kala testler pozitif yardima ihtiyacim varrr

Canım bence hamilesin evet 5 liralık test ama 2 tane denemşsin benm tanıdıklarım hep o testlerle öğrendi hamile olduğunu hemde baya belli çizgin

Merhaba kan verdin mi ya da regl oldun mu ? Merak ettik . İnşallah hamilesindir canım

Cuma gunu tekrar teste cagirdi ama biraz once pembe lekeler oldu tekrar. Yine mi kimyasal gebelik bilmiyorum

15 inde oluyorum yazmışsın. Daha da 15 ine zaman var tam 4 gün. Bat gününde artacak bence. Sakin ol, dua edelim inşallah seninle bebeğin ben inanıyorum hamilesin...

15 inde oluyorum yazmışsın. Daha da 15 ine zaman var tam 4 gün. Bat gününde artacak bence. Sakin ol, dua edelim inşallah seninle bebeğin ben inanıyorum hamilesin...
Ayy insallah canim hayirlisiyla. Dun kahve rengi leke gelince gidiyo herhalde dedim sabah yine test yaptim ama silik cikmadi daha da belirgin cikti. Doktordan gelince pembe lekeler olunca dedim cok da heves etmiyim en iyisi... insan ne kadar arafta kaliyo...

Eklentiler

• 20201111_184458.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 30
Evet bak dünkü testine göre daha belirgin, bence ilerliyor bu bı kacgun dinlen sakin kal. Seninle inşallah bebeğin pozitif düşün hayırlı olsun şimdiden

Ay çok heyecanlandım ben bile
Konuyu takipteyim.
Sakin olun
Stres yapmayin.bol bol uzanın
Bol sıvı tüketin..
Umarım güzel şeyler duyacağız.

Ayy insallah canim hayirlisiyla. Dun kahve rengi leke gelince gidiyo herhalde dedim sabah yine test yaptim ama silik cikmadi daha da belirgin cikti. Doktordan gelince pembe lekeler olunca dedim cok da heves etmiyim en iyisi... insan ne kadar arafta kaliyo
Evet bak dünkü testine göre daha belirgin, bence ilerliyor bu bı kacgun dinlen sakin kal. Seninle inşallah bebeğin pozitif düşün hayırlı olsun şimdiden
Ayy nasil iyi geldi bu telkinleriniz bilemezsiniz. Oyle bekledim ki ... rabbim isteyen herkese nasip etsin. Cuma gunu kan vericem yukselmisse akibeti belli olur herhalde... mutlaka haber vericem burdan. Herkese cok tesekkurler

Ay çok heyecanlandım ben bile
Konuyu takipteyim.
Sakin olun
Stres yapmayin.bol bol uzanın
Bol sıvı tüketin..
Umarım güzel şeyler duyacağız.
230.73 olmus kizlaarrr doktor hamilesin dedi. Haftaya gel keseye bakalim dedii. Cookkk sukurrr.. Allah her isteyene nasip etsinn

230.73 olmus kizlaarrr doktor hamilesin dedi. Haftaya gel keseye bakalim dedii. Cookkk sukurrr.. Allah her isteyene nasip etsinn
Hadi yaaaa cooook sevindim inan , inşallah pit pit vuruşlarını da hisseder yakın zamanda sağlıcakla alırsın kucağına canimmm inan senin kadar sevindim , çok dikkat et kendine

Hadi yaaaa cooook sevindim inan , inşallah pit pit vuruşlarını da hisseder yakın zamanda sağlıcakla alırsın kucağına canimmm inan senin kadar sevindim , çok dikkat et kendine
Cok cok tesekkur ederimm insallahh hersey yolunda gider. Rabbim her isteyene nasip etsin. Su an daha hayal gibi pek inanamiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…