Konuya ekledimTestlerin fotoğraflarını yukler misiniz?
Bunca zamandir bunu bekledim.ama korkudan sevinemedim ya yine daha onceki gibi olursa tutmazsa diye uzerine de bu akinti isi olunca ....Baya pozitif gorunuyor bu testler
Canım bence hamilesin evet 5 liralık test ama 2 tane denemşsin benm tanıdıklarım hep o testlerle öğrendi hamile olduğunu hemde baya belli çizginYillardir hep umitlenip bosa ciktigi icin kendimi sakin tutmaya calisiyorum reglim son aylarda hep boyle gece siyaha yakin lekelerle baslar ertesi gun kanamaya döner. Yarin boyle biseyle uyanmazsam ilk is doktora gitmek. Bana sans dileyin. Boyle bir durumla karsilasanlar var mi merak ediyorum. Pozitif gordukten sonra yerlesme kanamasi olabilir mi gercekten. Ben cift cizgi gordugume kendimi inandiramiyorum daha.
Kizlar dunki lekeden sonra su ana kadar bisey gelmedi. Kan sonucun simdi cikti 80,12Merhaba kan verdin mi ya da regl oldun mu ? Merak ettik . İnşallah hamilesindir canım
Canım 80 çıkmış bu gebelik demek zaten de .battan kaç gün sonra bu değer ?Cuma gunu tekrar teste cagirdi ama biraz once pembe lekeler oldu tekrar. Yine mi kimyasal gebelik bilmiyorum
Daha gecikmedim kasim 13-15 arasi olmam gerekiyo. Bense dun tesste direk cifti gordum. Daha gecikmedigim icin acaba kimyasal mi diye korkuyorum.Canım 80 çıkmış bu gebelik demek zaten de .battan kaç gün sonra bu değer ?
Ayy insallah canim hayirlisiyla. Dun kahve rengi leke gelince gidiyo herhalde dedim sabah yine test yaptim ama silik cikmadi daha da belirgin cikti. Doktordan gelince pembe lekeler olunca dedim cok da heves etmiyim en iyisi... insan ne kadar arafta kaliyo...15 inde oluyorum yazmışsın. Daha da 15 ine zaman var tam 4 gün. Bat gününde artacak bence. Sakin ol, dua edelim inşallah seninle bebeğin ben inanıyorum hamilesin...
Evet bak dünkü testine göre daha belirgin, bence ilerliyor bu bı kacgun dinlen sakin kal. Seninle inşallah bebeğin pozitif düşün hayırlı olsun şimdidenAyy insallah canim hayirlisiyla. Dun kahve rengi leke gelince gidiyo herhalde dedim sabah yine test yaptim ama silik cikmadi daha da belirgin cikti. Doktordan gelince pembe lekeler olunca dedim cok da heves etmiyim en iyisi... insan ne kadar arafta kaliyo...
Ayy insallah canim hayirlisiyla. Dun kahve rengi leke gelince gidiyo herhalde dedim sabah yine test yaptim ama silik cikmadi daha da belirgin cikti. Doktordan gelince pembe lekeler olunca dedim cok da heves etmiyim en iyisi... insan ne kadar arafta kaliyo15 inde oluyorum yazmışsın. Daha da 15 ine zaman var tam 4 gün. Bat gününde artacak bence. Sakin ol, dua edelim inşallah seninle bebeğin ben inanıyorum hamilesin...
Ayy nasil iyi geldi bu telkinleriniz bilemezsiniz. Oyle bekledim ki ... rabbim isteyen herkese nasip etsin. Cuma gunu kan vericem yukselmisse akibeti belli olur herhalde... mutlaka haber vericem burdan. Herkese cok tesekkurlerEvet bak dünkü testine göre daha belirgin, bence ilerliyor bu bı kacgun dinlen sakin kal. Seninle inşallah bebeğin pozitif düşün hayırlı olsun şimdiden
Insallah guzel haberler veririm burdan. Hersey icin cook tesekkurler. Mutlakayazacagim durumlari❤Ay çok heyecanlandım ben bile
Konuyu takipteyim.
Sakin olun
Stres yapmayin.bol bol uzanın
Bol sıvı tüketin..
Umarım güzel şeyler duyacağız.
230.73 olmus kizlaarrr doktor hamilesin dedi. Haftaya gel keseye bakalim dedii. Cookkk sukurrr.. Allah her isteyene nasip etsinnAy çok heyecanlandım ben bile
Konuyu takipteyim.
Sakin olun
Stres yapmayin.bol bol uzanın
Bol sıvı tüketin..
Umarım güzel şeyler duyacağız.
Hadi yaaaa230.73 olmus kizlaarrr doktor hamilesin dedi. Haftaya gel keseye bakalim dedii. Cookkk sukurrr.. Allah her isteyene nasip etsinn
Cok cok tesekkur ederimm insallahh hersey yolunda gider. Rabbim her isteyene nasip etsin. Su an daha hayal gibi pek inanamiyorum bileHadi yaaaacooook sevindim inan , inşallah pit pit vuruşlarını da hisseder yakın zamanda sağlıcakla alırsın kucağına canimmm inan senin kadar sevindim , çok dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?