• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglime 3 gün kala metalik tat ve kasık ağrısı

ayseedrl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2020
21
16
3
31
Merhaba arkadaşlar

regl günüme 3 gün var. Yaşadığım belirtiler ağızda metalik tat, sürekli değil ara ara geliyor, akıntı artışı, sol kasık batma ve ağrı, bel ve sırt ağrısı yaşıyorum. Geçtiğimiz yumurtlama dönemini değerlendirdik. Bu şekilde belirtiler yaşayıp, hamile olduğunu öğrenenler var mı?

Test yapmalısınız. Varsa büyük ihtimalle çıkar. Belirtiler bazen psikolojik olarak yaşanabiliyor maalesef

Cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim :) Testi günüm geçmeden yapmak istemiyorum, korkuyorum… Bu şekilde öğrenen var mıdır diye sabırsızca merak ettim 🙏🏼❤️
Reglime 3 gün kala öğrendim aynen belirtiler vardı ve sürekli tükürme hissi olmuştu. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklı gebelik olur inşallah

Reglime 3 gün kala öğrendim aynen belirtiler vardı ve sürekli tükürme hissi olmuştu. Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklı gebelik olur inşallah
Yarını nasıl bekleyeceğim gerçekten bilmiyorum, ancak yarın test yapabilirim🤭 umarım umarım vardır beklemesi bile heyecanlı. Yarın test yapıp paylaşacağım öyleyse 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

bence de test yap ve sakın kendini dinleme. biz ne zaman değerlendirsek adetimin geciktiği, metalik tatlar hissettiğim, kasık ağrısı hissettiğim çok oldu ama elde var kocaman bir sıfır. şimdi de tüp bebek yaptırdım. kasıklarımda yine ağrı hissediyorum ama hiç umursamıyorum psikolojik olduğunu biliyorum çünkü. sen de kendini dinleme. umarım en kısa sürede mucizene kavuşursun :KK200:

bence de test yap ve sakın kendini dinleme. biz ne zaman değerlendirsek adetimin geciktiği, metalik tatlar hissettiğim, kasık ağrısı hissettiğim çok oldu ama elde var kocaman bir sıfır. şimdi de tüp bebek yaptırdım. kasıklarımda yine ağrı hissediyorum ama hiç umursamıyorum psikolojik olduğunu biliyorum çünkü. sen de kendini dinleme. umarım en kısa sürede mucizene kavuşursun :KK200:
Bende bazen ben mi abartıyorum diyorum, bu gün farkettiğim sık idrara çıkmakta kendini gösterdi. Ümitlenmek istemiyorum ama istemsizce oluyor insan karşı koymaya çalışsa da aklından düşünceyi atamıyor… Umarım sizden de güzel haberler alırız 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Rica ederim. İnşaAllah yarın güzel haberler alırız senden. Sabırsızlıkla bekliyorum 🥰

Merhaba arkadaşlar

regl günüme 3 gün var. Yaşadığım belirtiler ağızda metalik tat, sürekli değil ara ara geliyor, akıntı artışı, sol kasık batma ve ağrı, bel ve sırt ağrısı yaşıyorum. Geçtiğimiz yumurtlama dönemini değerlendirdik. Bu şekilde belirtiler yaşayıp, hamile olduğunu öğrenenler var mı?
Biz bu belirtilerden nasıl anlayabiliriz ki size var desek var olacak mı ya da yok desek sizi ümitsizliğe iteceğiz. Belki buralardan okuduğunuz yorumlardaki belirtilerden etkilenip psikolojik olarak yaşamış olabilirsiniz en mantıklısı test yapın öğrenin . Ama inşallah vardır 🙏🏻

Biz bu belirtilerden nasıl anlayabiliriz ki size var desek var olacak mı ya da yok desek sizi ümitsizliğe iteceğiz. Belki buralardan okuduğunuz yorumlardaki belirtilerden etkilenip psikolojik olarak yaşamış olabilirsiniz en mantıklısı test yapın öğrenin . Ama inşallah vardır

Back
X