Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok heyecanlandım teşekkür ederim yapacağım tekrarBen gördüm canım yarın tekrar yap koyulaşma varmı diye
Yarın tekrar test alıcam:)Canım ben de silik bi çizgi gördüm, başka bi testin daha varsa yarın sabah ilk idrarla yap bence koyulaşmayı görebiliriz
Aaa gerçekten mi ar+ımed diye bir markaBen de gördümm. Kötü düşünmeyelim ama bu mavi testlerde yalancı pozitif olabiliyormuş
Yanıltıcı bir marka maalesef. Başka marka test yapma şansınız var mı? Hatta 2 gün kaldıysa predictor early kesin sonuç verirAaa gerçekten mi ar+ımed diye bir marka
Birazdan başka bir test almaya gidicem tekrar yapıyımYanıltıcı bir marka maalesef. Başka marka test yapma şansınız var mı? Hatta 2 gün kaldıysa predictor early kesin sonuç verir
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahBirazdan başka bir test almaya gidicem tekrar yapıyım
Diğer ikisinde göremedim ama bunda bariz var. Kac dakika sonra çıktı?
Diğer ikisinde göremedim ama bunda bariz var. Kac dakika sonra çıktı?
teşekkür ederim canım inşallah testi tekrarlayamadım gittiğim eczanede yine aynı marka vardı almadım yarın kan vermeyi düşünüyorum daha garanti olur:)Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah
Evet aslında en sağlıklısı kan testiteşekkür ederim canım inşallah testi tekrarlayamadım gittiğim eczanede yine aynı marka vardı almadım yarın kan vermeyi düşünüyorum daha garanti olur:)
hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin yarın daha koyu bi test görürsün inşallahÇok heyecanlandım teşekkür ederim yapacağım tekrar
hadi inşallah rabbim gönlüne göre versin yarın daha koyu bi test görürsün inşallah
Haberdar at canım hayırlısı olsunAmin canım isteyen herkese nasip olsun inşallah yarın kan vericem bende
Negatif bende bu testin mağdurlarından oldumSonuç ne oldu?