• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglimden 1 gün sonra ilişki yaşadık 19 saat sonra ertesi gün hapı kullandım 1 hafta sonra 3 gündür kanamam var

Clknazaaarrr973

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2020
1
6
1
29
Merhaba erken olduğunu düşündüğümüz için ilişki sonrası 19 saat sonra ertesi gün hapı içtim adetimden 1 gün sonra ilişki yaşadık ilacı içtikten 1 hafta sonra kanamam geldi 3 gündür devam ediyo bel kasık ağrısı da çekiyorum acaba bu ilaç erken adet yapma gibi bı yan etkisimi var yoksa yerleşme kanamasımi diye düşünüyorum

Merhaba erken olduğunu düşündüğümüz için ilişki sonrası 19 saat sonra ertesi gün hapı içtim adetimden 1 gün sonra ilişki yaşadık ilacı içtikten 1 hafta sonra kanamam geldi 3 gündür devam ediyo bel kasık ağrısı da çekiyorum acaba bu ilaç erken adet yapma gibi bı yan etkisimi var yoksa yerleşme kanamasımi diye düşünüyorum
1 ay olmus acaba adet oldunuz mu bnde adetimden 1 gün sonra iliski oldu. Ertesi gun hapi aldim sabahina.. bnmde kramp kasik ağrısı ve kahverengi lekelenme ypti normal mi. Haptan 5 gün sonra kahverengi leke yan etki midir.bi mahsuru yoksa Siz hangi ilaci kullandiniz ve adetinizin kaçıncı günüydü ilşki.

Back