• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglım yarıda kesıldı?

funda4

(-_-) JeLib10 (-_-)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
321
0
46
Antalya
selam ben funda 3 yıllık evlıyım cocuk ıstıyoruz ama olmuyor.dr gııtık cok kez ama yınede olmuyor sorun nedr bılmıyorum cunku dr gıtmeyı yarıda bırraktım cunku saglıgım bozuluyr dusundukce.benım sorum bu ay adetım cok yuogun geldı ve et parcakcıkları halınde 10 mayısta gece 3 te oldum ve dun gııtı cok agrım vardı mecburen ılac aldım acaba o mu kesmıs oolabılır.bugun bıraz kan geldı ama hala tam yok 2 gun anca surdu normalınde 5 gun goruyrm .sızce ılactan mı oolabılır.karnım cok sıs ve acı verıyor:26:

fundacığım inşallah olsun. tedavini keşke yarıda kesmeseydin benim görümcem 5 sene detavi gördü şimdi 3 tane çocuğu var tedilaco tedavine yeniden başla. hangi ilacı kullandın bu ay kullandığın ilaç adetini kesmiş olabilir. benimde şiddetli adet sancılarım olduğunda bende içiyordum kesiliyordum. apranax felan kullanma genelde o ilaç kesiyor.

aldığınız ağrı kesici ilaç adet kanamasını azaltmış hatta kesmiş olabilir, bu patolojik bir durum değildir, ama karnınız şiş ve ağrınız hala devam ediyorsa o zaman kadındoğum doktoruna görünün, bence bi sıkıntı yoktur bazen hepimizin başına gelebilir böyle şeyler, bayanlar stabil değildir, hava şartlarının değişmesinden ya da bulunduğumuz mekanın değişmesinden bile etkilenebilir hormonlarımız.. siz yine de doktora gidin tiroid ve belki diğer hormonlarınıza bakar, muayenenizi usg filan yapar, bi kontrol olmuş olur içiniz rahat eder ;)
daha pozitif düşünmeye, sizi üzecek şeyleri kafanızdan uçuşturmaya çalışın $a85xt.gif bu biz bayanlar için ne kadar zor olsa da emin olun ki yapılamıyacak bi şey değil, bakın o zamn her şey yoluna girecek, kendinize iyi bakın

Back