• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Reglim kesildi neden?

Bbyfg61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
21
-2
1
20
Duyar kasmaya kişiler cevap versin lütfen regliyken ilişkiye girdim reglimin ikinci günüydü ve birden adet kanamam kesildi ertesi gün hapı kullanmıştım o gün hiç gelmedi yani birkaç saat gelmedi o günün sabahı kahverengimsi akıntım oldu gebe olabilir miyim boşalma olmadı

Duyar kasmaya kişiler cevap versin lütfen regliyken ilişkiye girdim reglimin ikinci günüydü ve birden adet kanamam kesildi ertesi gün hapı kullanmıştım o gün hiç gelmedi yani birkaç saat gelmedi o günün sabahı kahverengimsi akıntım oldu gebe olabilir miyim boşalma olmadı
Ertesi gün hapıyla hormon yüklendiğin için olabilir mi acaba? Hem regl hem ertesi gün hapı hem boşalma yokken nasıl hamile kalacaksınız?

ıkı bır konu acmana gerek yok ki:) duyarla alakası yok dr a regl ken ilişkiye girdim de bakalım cvabına duyar kasma mı dıyceksın :)) konuna gelcek olursak aktıf adet donemınde hormonlarından dolayı yumurtlama olmaz olmayan yumurtayı hıc ıcıne gelmeyen sperm dolleyemez... hamıle degılsın. adetın ılıskıden kaynaklı enfeksıyon kapmandan ya da zaten ertesı gun hapı alıp hormonlarını mıncıklamandan kesılmıs etkılenmıs olabılır. dolayısıyla bı dr a gıt. ertesı gun hapı alıp kendı bunyenı aglatacagına partnerın daha ucuz ve daha saglıklı korunma yontemı olan ''prezervatıften'' alsın:)

Son düzenleme:
Hamile değilsiniz lakin lütfen aynı konuyu defalarca açmayınız.
Adetim kesildi?
Adetim birden kesildi?

Back