reglim gecikti

Verebılcem tek akıl ya adam akıllı korunmayı becerin yada o yaptığın yontemlerı yapma
olur ya bebek olur sonra düşecek die beklerken düşmez engelli falan olur

Bu kızımız 17 yaşında, reşit değil. Bu durumu kimse normalleştiremez, yasal değil.

Evet onu bende okudum canim cok üzücü..
ya sadece düsünüyorum bu kizin annesi olabilcek yastayim ben… kizimin 17 yasinda iliskiye girip siteye gelip böyle sorular sormasini düsündüm allahim …. benim icin cok kötü annesi babasi görse diyorum ama bazi insanlar gercekten kizim ne yaparsa yapsin diyen kafalar hadi onuda gectim daha 17 ya 2 güne kadar agzin süt kokuyordu ne iliskisi benmi geri kafaliyim yada insanlarmi cok rahat bilemiyorum

evlatlarımızdan başkasına bişey diyemeyiz artık direk tepki alıyoruz

abla bunları yazarak yardımcı olmuyorsun duyarınızı başka yerde kasın üzücü olabilir ama durum bu napayım şimdi

abla bunları yazarak yardımcı olmuyorsun duyarınızı başka yerde kasın üzücü olabilir ama durum bu napayım şimdi
Yavrum kızım bi hata yapmışsın korunmanın yontemını bulun .test yapacaksın kesin sonuca göre hareket ediceksın

Son düzenleme:
Ben cevabımı yazdığım için bu kısma geçeceğim. Devir ne olursa olsun herkes ne yaparsa yapsın sen kendine sahip çık, hayatta bir duruşun olsun. Bak birliktelik yaşadığın erkeğin böyle stresleri var mı şu anda? Yok. O kendi keyfine bakıyor. Sense ellanın sebep olduğu regl düzensizlikleri yaşadın, beyefendinin prezervatif dahi takmadığı şeyinin derdine aylardır sen her regl dönemi ayrı strese girdin. Diyelim bu ay hamilesin, kürtaj gibi bir operasyonu çook hafife alıyorsunuz.. 18 yaşından küçük olduğun için bu durumu doktorun polise bildirmesi gerekir. Aradından ailen öğrenir vs.. bu olay sana biraz ders olsun 18 yaşına kadar ara ver bazı şeylere. Sonrasında da hayatını günübirlik yaşama bir şeyler yaşamak istiyorsan da korunma yöntemlerine dikkat et.

Teşekkürler haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…