Reglim gecikti?

bizbozdukk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
70
-3
32
Sevgilimle 2 gun once ılıskıye gırmeye calistik fakat kendimi cok kastigimdanmidir nedir birlikte olamadik (biraz daha acarsam sadece bas kismi girdi biraz ve ben acisina dayanamadigim icin 3 dk denemisizdir bosalma vs gerceklesmedi ve kondomsuz denedik) reglimde yaklasmisti tabi ama ben salakligimdan ne zaman regl olacagimi tutmuyorum , iste sanki gecikti gibime geldi , hamile kalma riskim varmi , zevk suyundan da kalinabiliyormus diye duydum , ama onun zevk suyunun gelip gelmedigini bilmiyorum ne yapicam?

2 günde hamile kalınmaz

Adet dönemi öncesi hamile kalınmaz diye biliyorum sonrasında yumurtlama dönemi var ya şeyden bakıyorum adet takviminde.Kanama geldi ilişki sırasında peki

İhtimal çok düşüktür. Hele yumurtlama döneminiz geçtiyse 0 bile diyebiliriz

Gebe olsanız bile 2 günde belirti olmaz üzerinden 12 gün geçtiğinde regl olmazsanız test yapabilirsiniz.

Bir sonraki ilişkinizde ise prezervatif kullanmayacaksanız yumurtlama günlerinizi takip edebilirsiniz veya siz korunmayı düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…