merhaba arkadaşlar düzenli olarak adet görüyordum fakat bu ay günüm geçti(28 di) gebelik testi yaptım negatif çıktı ancak hala hastalanmadım bu kadar neden gecikti anlamıyorum sizce ne yapmalıyım
merhaba arkadaşlar düzenli olarak adet görüyordum fakat bu ay günüm geçti(28 di) gebelik testi yaptım negatif çıktı ancak hala hastalanmadım bu kadar neden gecikti anlamıyorum sizce ne yapmalıyım
adetin kaç gün gecikti canım. Benim 10 gün gecikmesine rağmen 2. Çizgi silik çıkmıştı kan testiyle hamile olduğumu anladık. Adet yeni geciktiğinde çıkmayabiliyor. Eğer hamile değilsende havalardan gecikmiş olabilirsin bu aralar havalar sapıttı o etkilemiş olabilir.
stresten gecıkme olabılır bence dra gıtmene gerek yok sen bılırsın tabı 2-3 gün daha gelmezse ıstersen kanda gebelıge baktır negatıf cıakrsa dra ozaman görünürsün
canım benim de 28inde olmam gerekiyordu, hala olmadım; ama ben evli değilim. bu aralar stresliyim acaba ondan mı oldu diyorum. bir de bundan iki hafta önce böyle çok az gelen ve 3 gün süren bir kanamam olmuştu, doktora gidemedim; ama çoğu insan yumurtlama kanamasıdır demişti. neden böyle oldu bilmiyorum ben de yurtdışındayım, türkiyeye dönüyorum birkaçgün sonra, hemen muayene olcam :/