Reglim gecikti hamile miyim?

zlnzln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
3
0
1
26
Arkadaşlar merhaba. Önceden açtığım konular da vardı ama hesabım kapanmış ve her şey silinmiş. 5 aylık evliyim ve en başından beri bebek için deniyoruz. Reglim düzenli değil ama geçen ay yani aralık 27de regli olmuştum. Bu ay ilk defa ovülasyon takibi yaptım 19 ve 20 ocakta pik gördüm bir gün silikti sonrasında iki gün yine çizgiler koyuydu. Test bitince devam etmedim. 3-4 gündür arada sağ arada sol kasığımda batmalar oluyor. Göğüslerim aşırı hassas ve acıyor. 2-3 kez de başım döndü. Negatif görmekten korktuğum için elim test yapmaya gitmiyor. Hamilelik belirtisi olabilir mi ya da test yaparsam varsa çıkar mı?

Evet hamilelik belirtisi ama regl belirtisi de böyle oluyo genelde bence sen hiç beklemeden kan ver

Yanı duzenlı oluyorsanız adetınız gecmıs demekkı yapın ne olacak bız zamanında kac test cope attık

Yanı duzenlı oluyorsanız adetınız gecmıs demekkı yapın ne olacak bız zamanında kac test cope attık
Pek düzenli değil işte 2-3 ay düzenli oluyorum sonraki ay 5-6 gün gecikiyor o yüzden bi acaba regli mi olcam dedim de içim içimi yiyor bu şekilde de. Yarın sabah yapayım bi testi

Bende Aralık 29 da regl oldum 24 günde regl oluyorum çabuk anladım bat a 3 gün kala test yaptım silik çıktı her gün tekrarladım gün geçtikçe koyu oldu benim de sol kasık ağrısı göğüs hassasiyeti belirtilerim şuanda 2 gunluk gecikmedemisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…