soğan suyu içsen..hem tatsız hemde içilmeyecek kadar kötü değil tadı..tatsız ,acı da değil..bence dene..2 bardak klorsuz su kaynadıktan sonra 4 e yada 6 ya kesilmiş ( dış kabuğu kahverengi olan orta boy soğan ) kuru soğanı soyup atıyorsun.kapağı kapatıyorsun ve 5-6 dk kaynıyor..altını kapat ve ılık olana kadar bekle sonra iç..ibrahim saraçoğlunun kürü soğan kürü..hem iltihabı söküyor hemde rahmi temizliyor hemde adetleri düzene sokuytor kistleri yok ediyor..15 gün devam et..öteki ay da adetinden 10 gün önce başla 10 gün iç
birde hayıt suyu içebilirisn ama uzun zaman içmen gerekir..6 ay falan düzenli
ha bu arada arkadaşlar ben bunun ikisini içtim..geçen yıl makattan kan geliyordu ve çok ağrım oluyordu..sanki içeriden bişi batıyordu..1 yıldır kan olayı yok ama yine bişi batıyormuş hissi vardı ,tuvaletten sonrada biraz ağrım olurdu..hangisi iyi geldi bilmiyorum ama hayıtı 1 ay kullandım ve soğan suyuna başladım o ara( hayıtı hala içiyorum) bağırsaklarım acayip yumuşadı ,batma hisside ortadan kayboldu..artık hangisi fayda sağladı bilmiyorum:))ben ne için içtimmmmmmm neye iyi geldi.))işe bakın